Ha látod, hogy az utcán rátámadnak valakire, segítenél neki?
Figyelt kérdés
Őszintén. Ha az utcán, villamoson, buszon, akárhol rátámadnak egy magában lévő emberre, segítenél neki? Mert nekem eddigi tapasztalatom az, hogy nem! Mikor én voltam ilyen helyzetben, az emberek oda sem néztek!2011. máj. 4. 11:36
1/10 anonim válasza:
Nem, nem akarom hogy engem is megverjenek. Esetleg ha valami 200 kilós kigyúrt alak lennék és épp olyan kedvem lenne, de így alacsony és gyenge nőként nem.
2/10 anonim válasza:
15F vagyok, a korom miatti sajátosság hogy legyőzhetetlennek érzem magam, tehát IGEN, odamennék és orrbaverném őket (aztán szdném a lábam :DD)
3/10 anonim válasza:
attol függ....amugy nem valoszinü h odamennek.
4/10 anonim válasza:
Nő vagyok. Maximum engem is jól elkalapálna, és ketten feküdnénk egymás mellett a kórházban. Bocs, de nem.
5/10 anonim válasza:
Egyszer Kőbányán, fényes nappal 5-6 ci.ány gyerek vert egy másikat. Egy néni odament szólni, mire azt válaszolták,hogy takarodj innen, vagy te is kapsz...
6/10 anonim válasza:
Ha komoly a dolog, hívnám a rendőrséget, akik nagy valószínűséggel nem érnek ki időben, de jobbat sajnos nem tudok... néha a 6 kilós macskámat nem tudom lebirkózni, nemhogy egy 100 kilós kötekedő hústornyot. :)
7/10 anonim válasza:
Nő vagyok, ráadásul az a fajta, aki egy karton ásványvizet is csak fulladozva-görnyedezve bír hazacipelni, nem kockáztatnám, hogy engem is elkalapáljanak. Ha erősebb, szívósabb lennék, és lehetőleg lenne nálam valami helyszínen bevethető önvédelmi eszköz (pl paprikaspray vagy gázpisztoly és ez az utcán, nem a buszon), akkor simán megpróbálnék segíteni.
8/10 anonim válasza:
Szia!
Én 2x voltam ilyen helyzetben. Nőnemű vagyok és nem tudok verekedni. Így maradt a rendőrség. Mindkétszer kihívtam.
manju
9/10 anonim válasza:
A helyzettol fugg. Ha ferfiak a tamadok, semmikepp, mivel no vagyok es ugysem birnek veluk. Ha pl. egyetlen egy no a tamado, akkor igen. Nincs ertelme beszallni, ha eselyed sincs arra, hogy te ne ugyanarra a sorsra juss. Ha nagyon komoly a helyzet, azt fel lehet merni es egybol hivni kell a rendorseget! Nem mindig van egy eros ferfi a kornyeken, nok meg hogy segitsenek ilyen helyzetben?
10/10 anonim válasza:
Nem segítenék!Lehet,hogy kívülről úgy látszik,hogy jaj szegény akit vernek,de nem tudhatod,hogy mi az oka.Gondolom te se örülnél ha éppen több évnyi terrorizálás után elkapsz valakit és valami "jótevő" odamegy és beleavatkozik a dolgodba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!