Jó cigánynak lenni a mai világban? Unokatesóm magyar, de úgy néz ki, mint egy cigány. Nem tudja, hogy cigánynak mondja-e magát vagy nem.
Ez szép, ha cigánynak mondod magad nem bántanak, de ha magyar vagy, kapsz a cigányoktól... így lesznek inkább cigányok a magyarokból is...
Nesze neked MAGYARország!
Jobbikosok, csapjunk már oda könyörgöm!!!!!
Hát már nem azért hogy sajnáltassam magam, de anyám cigány(apám nem) és nem kaptam ingyen ebédet, sem ingyen tankönyvet, csak valami kedvezményt mert elváltak egymástól.
Ezt a segély dolgot sem értem teljesen, mindenki ezeket írja, bejelentem a polgármesternek hogy cigány vagyok és adjanak havonta x ezer forintot és tényleg adnak?
Nem azért írom mert nem hiszem el hogy ilyen van, hanem csak nem tudtam hogy az 'etnikumomban' ilyen potenciális lehetőségek vannak:D
A kérdésre válaszolva, miért akarod ilyen feketén fehéren látni a világot? Mi az hogy JÓ? Ha a 1 cigánygettóban vagy és látszik rajtad hogy agyatlan balhés cigány vagy, talán jelent némi előnyt, de ha egyszerű stílusosan öltöző fehér ember, nos tudjuk milyen sors várna arra...
Viszont ha 1 cigány megy rocker kocsmába, neki ott nincs garantálva a biztonsága, sőt egy igényesebb discoban látszik hogy 'kilóg a sorból'. Én nem szeretek cigánynak lenni, nem vagyok rá büszke. Nehogy cigánynak vallja magát attól hogy kreol a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!