Jó cigánynak lenni a mai világban? Unokatesóm magyar, de úgy néz ki, mint egy cigány. Nem tudja, hogy cigánynak mondja-e magát vagy nem.
Milyen megható... A cigány ne szégyellje származását, mert a cigányság között is vannak rendes emberek?
Hát szép az a népcsoport, amelyet azzal magasztalnak, hogy vannak közöttük rendesek is.
:-D
Igen, mindenkinek van egy ilyen "én ismerek rendes cigányokat is" története.
De hogy ez mit jelent, azt döntse el ki-ki maga.
13:43
Én vagyok az üzeneted címzettje.
1 - Vesszők alkalmazásával nagyban megkönnyíthetnéd a mondandód értelmezhetőségét (bár ilyen egyszerű gondolatmenetnél ki tudom venni, mit akarsz közölni). Továbbá elsajátíthatnád a ragok használatának módját is. Na meg a rövid és hosszú magánhangzók helyes leírása sem megy nagyon.
2 - Úgy látom, nemcsak a gondolataid megfogalmazásával és leírásával van gondod, hanem szövegértelmezési problémákkal is küszködsz.
Én pusztán annyit mondtam, hogy szép az a népcsoport, amelyet azzal magasztalnak, hogy a tagjai között vannak rendesek is.
Gondold át még egyszer, ha az után sem érted, jelezz. :)
Igen, az elmúlt és az elkövetkező sok év Magyarországában cigánynak lenni főnyeremény!
Mindent megkapsz. A hátsódat is kinyalják, ha van egy kis gógyid hozzá.
(Nagyon sajnálom, hogy túl "ária" vagyok hozzá, hogy cigánynak mondhassam magam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!