Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gondolják minden emot...

Miért gondolják minden emot homoszexuálisnak /többi lent?

Figyelt kérdés
Lelkileg már emonak érzem magam és hamarosan ezt a külsőmmel is ki akarom fejezni ( új haj, piercing stb stb.) viszont az egyik barátom is ellenezte az ötletet. Ennek okául azt hozta fel hogy az emok b.zik... Miért kell erre gondolni egyből? Nem vagyok egyáltalán homokos... Ezt az utat/életet választottam.

2013. jan. 17. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert semmi férfias kinézetük nincs, ezért hiszi mindenki b*zinak őket.
2013. jan. 17. 16:35
 2/8 Vadkan01 ***** válasza:
Hát nem valami férfias kinézetű az ilyen, aki nem akar férfias lenni az ezt a jelzőt fogja megkapni, de ebből egyszer úgyis kifogsz nőni. AHOY
2013. jan. 17. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az emo egyik tulajdonsága, hogy lesz#&@ja, hogy mit gondolnak róla. Ha nagyon zavar, hogy zinak néznek, akkor nem vagy emo. :)
2013. jan. 17. 16:42
 4/8 anonim válasza:
Mert mi az EMO érzés? Mit jelent?
2013. jan. 17. 16:42
 5/8 A kérdező kommentje:
3. ! Nem is más véleménye érdekel. Egy elég régi barátom mondta ezt annak ellenére hogy ismer. Ezért kérdeztem. Olyanok véleményét akiket nem ismerek nagyon rég óta nem veszem figyelembe( nem mintha ez alapvetően szerintem rossz lenne)
2013. jan. 17. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert kissé eltér a stílusuk a szokásostól, vannak benne valóban feminin jegyek, ezt sokan a homoszexualitással azonosítják, ami tök hülyeség, mert ők is lehetnek tök férfiasak, és vica versa. de amúgy én ezt még sosem hallottam, elég buta dolog szerintem, pedig egy időben tök sok emo volt az osztályban is.
2013. jan. 17. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
ha te tényleg szeretnéd, akkor ne érdekeljen, hogy ő b.zinak mond te ilyen akarsz lenni éskész. te döntésed. amúgy meg miért lennének az emok b.zik sok csajnak jönnek be.
2013. jan. 19. 19:46
 8/8 anonim válasza:

Ha nem érdekel a barátodon kívül senki más véleménye, akkor gondolom ezeket a válaszokat már el sem olvasod. :)

Egyébként pedig az emo kinézetű fiúk már nem is látszanak fiúknak. De még teljesen lánynak sem. Ez meg már önmagában adja a választ a kérdésedre.

2013. márc. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!