Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az idézetemről?

Mit gondoltok az idézetemről?

Figyelt kérdés

'A barátok olyanok mint a hajszálak.Nehéz őket elengedni.'

A barátok helyett illene oda még a :gyerekek,szerelmek,halottak...

Akkor jött az ihlet amikor belefésültem a hajam a kádba és nehezen tudtam elengedni őket miután felszedegettem és a kukába eresztettem.

:) Na hogy tetszik?

2013. jan. 12. 01:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Röhejes.
2013. jan. 12. 02:45
 2/8 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nem rossz, csak önmagában nem biztos, hogy azonnal érthető. Amíg nem olvastam a magyarázatot, nem igazán tudtam kezelni, nem értettem miért nehéz elengedni a hajszálakat.:D
2013. jan. 12. 02:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyenge. A hajszálról csak a sokadik dolog, ami az ember eszébe jut, hogy nehéz elengedni, és szerintem nem is igaz.
2013. jan. 12. 05:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem jó. Ha megfésülködöm, a hajszálaimat minden szívfájdalom nélkül dobom ki a kukába, mert a haj az ilyen, ha "elfárad", kihullik.

A barátokhoz kötődik az ember, nemkülönben a gyerekeihez, halottaihoz, szerelmeihez. Pár hajszálhoz nem igazán.

2013. jan. 12. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Idézet csak egy műből idézett rész lehet. Ez megállapítás, semmi több.
2013. jan. 12. 12:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát magam sem vettem komolyan ezt az idézetet,csak úgy kipattant a fejemből mint röpke gondolat...

Nekem viszont fájdalmas a hajszálaimat elengedni,veszteség érzését kelti.

Sajnálom hogy nem tetszik az idézetem :D...

2013. jan. 12. 16:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Kihagytam az idézetből a vizes szót !

Hiszen a kádba (ami kicsit vizes volt) fésültem a hajam és miután felszedtem a hajszálakat nehéz volt őket elengedni MERT VIZESEK VOLTAK..

Jó,tudom hogy így sem javít sokat az idézetemen,és sajnálom hogy nem tetszett...

Nembaj, megmarad nekem..:)

2013. jan. 13. 01:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Rossz! A vizes hajszál a kezeden idegesítő, teher, le akarod rázni, de ragad. A barátsághoz nem hasonlítható.
2013. jan. 13. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!