Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivel lehetne jobban összeková...

Mivel lehetne jobban összekovácsolni az osztályközösséget? 14/L

Figyelt kérdés

Na szóval.. az van, hogy nyolcadikosok vagyunk. És az osztályt három részre lehet bontani. Az elsőben vannak azok a lányok, akik visszahúzódóak és félénkek. A másodikban olyan fiúk vannak, akik korukhoz képest rendkívül éretlenek és gyerekesek, valamint bomlasztják a közösséget. És a harmadik.. fiúk-lányok vegyesen, akik ötös-négyes tanulók, barátságos, normális diákok (elvileg én is ezek között vagyok). És ezt a három csoportot hogyan lehetne valamennyire összegyúrni?

Valamint a másik.. Hogy az előbbi két rétegből, inkább az éretlen fiúk közül.. annyira ellenségesek is vannak, hogy alig várják, hogy az utóbbi "csoport" vmelyik tagja rosszabb jegyet kapjon, stb.. Mit lehetne kezdeni?

2013. jan. 11. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyolcadikban már inkább széthuzás van. Mindenkinek meg lesz a középiskolája ahova megy tovább és a jelenlegi közösségével már nem fog törödni.
2013. jan. 11. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
erre a maradék időre szerintem már felesleges ezzel vesződni.
2013. jan. 11. 20:08
 3/6 A kérdező kommentje:
nyolcosztályos suli, csak egy-két ember megy el. Ötlet?
2013. jan. 12. 09:25
 4/6 anonim válasza:

Az én osztályommal is ez van.

De csak a lányok miatt nem egységes az osztály.

1 hetes erdei osztálykirándulás remekül a összekovácsolja az osztályt.

2013. jan. 12. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
nálunk is ez van,csak épp a fiúk-lányok-magyarok felállásban.én az utolsó kettőbe tartozom.(nem m.o.-n járok suliba) de most hogy már 6-8 éve együtt vagyunk,egyre jobban kijövünk..év végen biztos sírással fogunk búcsúzni.nem tettünk semmit hogy jobban kijöjjünk egymással,csak szerintem öregszünk,és egyre több a közös dolog.
2013. jan. 13. 13:36
 6/6 anonim válasza:
Czuczor...?
2014. jan. 30. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!