Ha egy nő sohasem néz rám, közelemben elfordul tőlem, ha pedig vele beszélek, akkor sem néz rám, pedig mással tartja a szemkontaktust, az mit jelent?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 17:29
2/9 A kérdező kommentje:
de amikor beszélek vele, a hangján nem hallatszik, hogy zavarban lenne
vagy nem tudom
2013. jan. 11. 17:35
3/9 A kérdező kommentje:
2-es
ezt ennyiből nem lehet leszűrni
viszont rólad ezt szerintem joggal feltételezhetem, nem?
2013. jan. 11. 17:36
4/9 A kérdező kommentje:
várom még a véleményeket
2013. jan. 11. 17:36
5/9 anonim válasza:
3
Le lehet szűrni, ugyanis egy egyenes ember egyrészt mindig a szemedbe nézve beszél, egy intelligens meg, ha hozzábeszélsz alapból figyel rád+nem tartja közben mással a szemkontaktot, de sorolhatnám.
Amit meg rám próbáltál mondani, azt nyugodtan mond, csak ne lepődj meg ha nagyon mellémész:DD
6/9 anonim válasza:
Az 5 ös hozzászólásomat annyival egészíteném ki, tekintettel arra amit rámvetítettél, hogy nálam alap a szemkontact, és az hogy az adott emberrel való beszélgetés közben eszembe nem jutna más emberrel szemkontactba lenni.
7/9 A kérdező kommentje:
miközben velem beszélt nem mással tartotta a szemkontaktust
2013. jan. 11. 17:44
8/9 A kérdező kommentje:
más is gondolja így, hogy zavarban van?
2013. jan. 11. 17:59
9/9 anonim válasza:
Ez rám is jellemző, bár nekem gyerekkori rossz élmény miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!