Ti mit gondoltok a melegekről?
Egy kis gyorstalpaló:
meleg - férfiakhoz vonzódó férfi
transzvesztita - női ruhákba öltöző férfi, aki nem feltétlenül meleg
transzszexuális - ellenkező neműnek érzi magát, mint a biológiai teste (itt a megnevezési irányokkal szégyellem, de én is bajban vagyok)
És ezek nem külön dolgok, nem képeznek átmenetet.
transzszexuális - ellenkező neműnek érzi magát, mint a biológiai teste (itt a megnevezési irányokkal szégyellem, de én is bajban vagyok)
transzexuális férfi, akinek női nemi szervei vannak, de férfiként azonosítja magát
transszexuális nő, akinek férfi nemi szervei vannak, de nőként azonosítja magát
homoszexuális transzexuális férfi, akinek női nemi szervei vannak, de férfiként azonosítja magát és férfiakat szeret
heteroszexuális transzexuális férfi, akinek női nemi szervei vannak, de férfiként azonosítja magát és nőket szeret
homoszexuális transzexuális nő, akinek férfi nemi szervei vannak, de férfiként azonosítja magát és nőket szeret
heteroszexuális transzexuális nő, akinek férfi nemi szervei vannak, de nőként azonosítja magát és férfiakat szeret
az átmenetet meg úgy értette, hogy a szexualitásnak több foka van, általában 7es skálát szoktak használni, a 7es a 100% homo-, a 0 a 100% heteroszexuális.
és meg kell különböztetni érzelmi és testi vonzalmat is.
van még kérdés? :D
Tény, hogy a felvonulást sok meleg se helyesli, de az a baj, hogy ha egy meleg megemlíti, hogy szerelmes a barátjába, akkor mindenki a szexre gondol. Sokaknak szinte elképzelhetetlen az a gondolat, hogy két férfi szerelmes lehet egymásba. Ha ezen túltennék magukat akkor tudnák, hogy milyen rossz tud lenni, ha az ember a párjával nem mehet kézen fogva az utcán.
Egyébként én meg az ilyentől vagyok rosszul: [link]
:D
23 meleg F.
23:10 Köszönöm! :)
Ezek szerint jól tudtam a megnevezéseket, de nem mertem leírni, mert nem voltam benne biztos...
A képről meg... hát igen, a világ a pénz körül forog...
A magánéletét mindenki tartsa a négy fal között, otthon. Nem azért van, hogy mutogassuk!
A nyalakodás nyilvánosan undorító, tök mindegy, hogy hetero, vagy meleg csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!