A "nagymagyarok" honnan szedik a hibás történelmi tudásukat?
Szia!
Elképzelhető,hogy sok a hozzáfantáziált összetevő az elméletekben!
De véleményem szerint a probléma gyökere sokkal mélyebben van!Ugyanis a jelenünk sem igaz!Csupa hazugság,amit politikai korrektségnek neveznek,háttérben folyó gazdasági manipulációk,legális reklámpszichológia az egó kihasználása érdekében,mesterségesen generált ideológiai és politikai megosztottság,stb...!Léthazugságrendszer!
Szerinted a jelen hazugságaihoz az igazságon keresztül vazetett az út?
Persze,hogy keresi az ember a gyökereit,mert tudja.érzi,hogy ami most van az nem igaz!És ebben a pakliban az is benne van,hogy időnként tévúton jár!
Ki a nagyobb csaló,aki kimondja az esetleges tévedését vagy,aki elrejti az igazságot!
Mért kell elhinni mindent?Mért vagy benne biztos hogy nem igaz?Mindenféle feltevés van ki kel szűrni az igazságot,azaz a legvalószínűbbet.
"pl: Jézus magyar volt, a magyarok találták fel az írást, minden nyelv alapja a magyar, színmagyarok stb."
Ezek szerintem is baromságok.
Szerintem te is szedtél hibás tudást össze. Először is arról van szó, hogy a nyelv az egyik legősibből ered. Erre pedig rengeteg történelmi emlék, szöveg utal.
Természetesen a Habsburgok rombolni akarták a nemzeti öntudatot a szabadságharc után, ezért tiltottak be bizonyos dokumentumokat és nyelvészeti kutatásokat.
Utána lehet nézni.
*Jézus történetének is megvan a magyar verziója, nem pedig Jézus volt magyar.
A magyaroknál Emese-Álmos. Ennyi. Nézz utána szintén. Legalábbis szerintem erre gondolsz. Én még sehol sem ovlastam, hogy Jézus magyar lett volna.
Visszakérdezek: Szerinted él Magyarországon olyan ember, akinek nem hibás a történelmi tudása?
és őket ki tanította? Akinek azt sulykolták a fejébe, hogy a Finnek a rokonaink, vagy az, akinek azt, hogy a magyarok Szovjetunióval megbonthatatlan barátságban élnek?
Nyolcadik válaszoló:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3..
Komolyan kérdezi a kérdező, és nem az Emese-mondára gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!