Hogyan dolgoztátok föl, hogy elveszítettetek valakit? (folyt. Lent)
Nem feltétlenül ismerős/barát/családtag halálra gondolok, hanem például látszólag különösebb ok nélkül valaki, akihez nagyon közel álltatok eltávolodik tőletek.
A eddig legjobbnak vélt barátnőm már lassan negyedéve nem nagyon keresi velem a kapcsolatot...és úgy érzem, hogy végleg elveszítettem és bárhogyan próbálkozom, nem akar velem szóba állni. Sokat gondolkodtam rajta, hogy mit ronthattam el, de nem találok reálisnak mondható alternatívát,....olyan nagy hibát magamban, ami ezt okozhatta. A legnagyobb probléma, hogy egyáltalán nem szeretném elveszíteni és nem érzem magam arra képesnek, hogy ezt normálisan földolgozzam, viszont lövésem sincs, hogy mivel hozhatnám helyre a kapcsolatunkat. Elképesztően szörnyű gondolataim vannak. És ami a legjobban fáj az egészben, hogy ugyan nagyon gyorsan alakítok ki jó kapcsolatot emberekkel, de igazán közel senkit nem szoktam magamhoz engedni. Ő volt az egyetlen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!