Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan dolgoztátok föl, hogy...

Hogyan dolgoztátok föl, hogy elveszítettetek valakit? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül ismerős/barát/családtag halálra gondolok, hanem például látszólag különösebb ok nélkül valaki, akihez nagyon közel álltatok eltávolodik tőletek.

A eddig legjobbnak vélt barátnőm már lassan negyedéve nem nagyon keresi velem a kapcsolatot...és úgy érzem, hogy végleg elveszítettem és bárhogyan próbálkozom, nem akar velem szóba állni. Sokat gondolkodtam rajta, hogy mit ronthattam el, de nem találok reálisnak mondható alternatívát,....olyan nagy hibát magamban, ami ezt okozhatta. A legnagyobb probléma, hogy egyáltalán nem szeretném elveszíteni és nem érzem magam arra képesnek, hogy ezt normálisan földolgozzam, viszont lövésem sincs, hogy mivel hozhatnám helyre a kapcsolatunkat. Elképesztően szörnyű gondolataim vannak. És ami a legjobban fáj az egészben, hogy ugyan nagyon gyorsan alakítok ki jó kapcsolatot emberekkel, de igazán közel senkit nem szoktam magamhoz engedni. Ő volt az egyetlen. :(

2013. jan. 8. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Lassan és nehezen. :( Volt egy haverom, szinte már jóbarátként kezeltem, noha elsősorban hülyéskedésről szólt az életünk, semmi komoly dolgot nem beszéltünk. Aztán eltűnt. Csak annyit sikerült kihámozni, hogy megsértődött egy családtagomra. Akkoriban még nem volt telefonom, e-mailben írtam neki (közel fél éven át), de nem válaszolt. A legnehezebb az volt, hogy nem tudtam, mi a valódi oka. A bizonytalanságnál még az is jobb, ha tudod, hogy haragszik rád, és látni sem akar többet. Aztán majdnem tíz évvel később előkerült, beszéltünk párszor, végül ez is abbamaradt. Már nem volt ugyanaz a kapcsolat, mint régen, és én közben megértettem, hogy nem érdemes erőltetni.
2013. jan. 9. 05:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Énis ezen az állásponton vagyok. Jó lenne, ha legalább az okát tudnám. Lehet, hogy ő úgy gondolja, hogy magam kéne, hogy rájöjjek, de én meg nem láthatok a fejébe. :( Sajnálom, hogy neked így végződött! Azért köszi...várom még a válaszokat!
2013. jan. 9. 18:49
 3/3 anonim válasza:
Nehezen és lassan.:(
2013. jan. 24. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!