Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 38 éves szomszédom a szüleivel...

38 éves szomszédom a szüleivel lakik egész nap itthon van alszik és horkol. Szerintetek mi ennek az oka? Nincs munkája? Alkoholista, esetleg beteg?

Figyelt kérdés

2013. jan. 8. 18:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
sok a vicces :D 4.-ed éves joghallgató vagyok és valóban egész nap itthon ülök mert tanulok, ugyanis vizsgaidőszak van. Mint tudjuk a panel falak elég vékonyak, a horkolás áthallatszik és elég nehéz úgy tanulni, hogy horkol alattad egy medve. Este is horkol, a nap 20 órájában tutira de komolyan. Ezért mindig dübörögtem a lábammal 2-t 3-at amikor már elviselhetetlen volt. Ma megtámadott a lépcsőházban, épphogy a kocsiba betudtam ülni és bezárni az ajtót. Ő meg ütötte a kocsit és kiabált , hogy megül, megkésel. Jöttek a rendőrök, vettem gázspray-t... ennyi a sztori, legközelebb fújok, kiütni nem akarom
2013. jan. 8. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát , ha tényleg ennyire veszélyes nyugodtan kiütheted. Vagy a nem akarod=nem tudod? :D
2013. jan. 8. 18:52
 13/15 A kérdező kommentje:
191 cm, 98 kg, hobbi boxoló vagyok, szerinted milyen túlélési esélyei lennének... ezért nem ütöm meg, meg aztán bizonyítgatni a jogos védelmet, van rálátásom...
2013. jan. 8. 18:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor veled jobb nem kekeckedni:D

Én arra gondoltam először, hogy talán éjszaka dolgozik. Régen apukámnak is volt éjszakai műszaka, jól kifárasztotta,és napközben aludt. Aki nem ismerte a helyzetét, azt gondolhatta, hogy lusta alak, pedig erről szó sincs!

Persze lehet, hogy a te szomszédod viszont az (mmint lusta alak).

2013. jan. 8. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Vegyél neki horkolásgátlót... :))))))
2013. jan. 8. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!