Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Avatóra menjek, ha beteg...

Avatóra menjek, ha beteg vagyok, vagy inkább maradjak itthon?

Figyelt kérdés
9. vagyok, és nagyon nincs kedvem avatóra menni. Mindenki szerint jó buli, meg minden, de nekem nincs kedvem. Ma magyek orvoshoz, meg vagyok fázva, meg hőemelkedésem van. Úgyis kiír a hétre, de menjek-e avatóra, vagy inkább maradjak itthon?
2012. okt. 10. 14:35
 1/4 anonim válasza:

hát ha beteg vagy ne menj!de tök jo buli ám és poénos,nekem múlt héten volt! Mi a betegséged?

Debreceni lányka :-)

2012. okt. 10. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Mandulagyulladás.
2012. okt. 10. 18:50
 3/4 anonim válasza:
Akkor inkább hagyd ki ne hogy komoly legyen.nektek is be kell öltözni?mi kukás öreg asszonyok voltunk.ti?:-)
2012. okt. 10. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:
nem kell beöltözni. csak visszamenni délután meg még ilyen kis apróságok. meg egy rossz pulcsiba kell menni délután.
2012. okt. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!