Milyen hátrányok érhetnek amiatt az életben, mert ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Mennyire durva a hátrányos megkülönböztetés? A gimnáziumban lenéznek és megaláznak, de azt remélem, később azért komolyodnak az emberek. Mire számíthatok? 16/L
(Nincs baj az önbizalmammal, próbálok annyit kihozni magamból amennyit lehet...)
2013. jan. 7. 23:23
11/12 anonim válasza:
A lányok fejével alapból van valami baj, mert szokszor a gyönyörű nők is csúnyának vagy reménytelennek érzik magukat...
Egyébként még szakállas nőt nem láttam, kiváncsi lennék rá :)
De nem hiszem, hogy olyasmire kell gondolni, mint egy férfi esetén. Habár viccből beírtam a googléba és aki szép az férfi szakállal és bajusszal is jól néz ki :D
De mondom ami nekem szép, lehet másnak nem az.
És tényleg kerüld azokat akik csak a külsőséget nézik...
12/12 anonim válasza:
(11.: Nem, annyira nem vagyok szakállas, mint egy férfi. :) Kb. olyan szakállam van, mint más karján a szőr. Illetve csak lenne, ha hagynám kinőni. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!