Milyen hátrányok érhetnek amiatt az életben, mert ronda vagyok?
Mennyire durva a hátrányos megkülönböztetés? A gimnáziumban lenéznek és megaláznak, de azt remélem, később azért komolyodnak az emberek. Mire számíthatok? 16/L
(Nincs baj az önbizalmammal, próbálok annyit kihozni magamból amennyit lehet...)
Drágám ezért találták fel a sminket. :)
de sose mond magadra,hogy ronda vagy,mert ha te nem fogadod el magadat akkor miért várod,hogy mások igen? de amúgy nem hiszem,hogy olyan "ronda" lennél,hogy ne tudnál rajta legalább egy picit változtatni...mellesleg 16éves vagy,még nagyon sokat változol. :)
utolsó jól mondta, lány vagy és nem tudod ez milyen hihetetlenül szerencse, hogy használhatsz sminket!
nekem van egy jó barátnőm, én vagyok a butácska csinos, ő a "csúnya" zseni. valami iszonyatjó szövege van, de folyton piszkálták a külseje miatt meg nem is akartak vele barátkozni mert olyan kiálló fogai voltak és nagyon közel ment a másik fejéhez.
viszont mivel intelligens volt és nyitott ezért megfogadta tőlem a tanácsokat, hogy milyen cuccokat válasszon (pl. a lila szín nagyon jól áll neki) meg mutattam itt pár sminkes videót, hogy a fehér bőréhez olyan alapozót válasszon ami nem sárgás hatású, legvilágosabb és vékonyan kenje be magát stb.
kerestünk olyan oldalt ahol szemöldökszedésről volt szó, hogy pl. a szemöldök felső részéből nem szabad kiszedni mert az ocsmány és ilyenek.
és tényleg 20 éves korára kihozta magából a maximumot.
a mai szépségideálnak ugyan nem fog tökéletesen megfelelni és nem lesz Miss Universe, de egy ápolt, ízlésesen öltözött nő lett belőle és ezt annak köszönheti hogy mert változtatni, hitt benne hogy jobbat is kihozhat magából (nincs csúnya nő csak lusta :D)
Ha gondolod, akkor küldhetsz magadról egy képet és megmondom, hogy a gondolkodásoddal van-e baj, vagy hogy min kellene változatni.
De annak is igaza volt, aki azt írta, hoy a jelenlegi kinézeteden még sok minden alakulhat magától is.
A másik pedig, hogy mindenkinek más az ízlése és nem csak a külsőd számít (bár párkapcsolatban jobban nézik azt).
Ja és 16 évesen ne hasonlítsd magad egy 28 éves nőhöz sem.
Attól függ, milyen körökben mozogsz. A kevésbé primitív emberek (elnézést, nem jut most eszembe finomabb kifejezés) már rég belátták azt, hogy a belső értékek számítanak igazán. Ezt persze sokan hangoztatják, de kevesebben vannak, akik eszerint is élnek. Mégis, a tapasztalat az, hogy "jobb" körökben (a jobbat morális szempontból értve) nem érnek hátrányok amiatt, ha előnytelen a külsőd. Sőt, még az is előfordulhat, hogy felnéznek rád azért, hogy a hátrányos külső adottságaid ellenére is boldogulsz az életben.
Aki meg lenéz a külsőd miatt, azt kerüld el. Jobb esetben belátja majd, hogy okosabb, szorgalmasabb, műveltebb, sikeresebb vagy nála, de ez nem jelenti azt, hogy meg fog barátkozni veled. Sőt.
A 7. válasz végéről lemaradt az aláírás:
Egy jól szituált, értelmiségi, felső-középosztálybeli, szakállas (!) családanya.
"bár mi azért a hátuk mögött meg szoktuk dumálni, hogy ki csúnya"
Felnőtt embernek és férfinak tartod magad?
Azért kérdezem, mert az óvodások között szokás így viselkedni, ahogy te leírtad. Egyetemen már nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!