Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elképesztő! Gyermekmunka...

Elképesztő! Gyermekmunka éhbérért, legálisan?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jan. 7. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:

bizonyára nem kötelező senkinek sem elmenni, ez nem gyermekmunka, és nem éhbérért - ugyanis ezek a gyerekek bizonyára nem éheznek. egyszerűen kapnak enni, inni és ajándékcsomagot azért, hogy ezt elvállalják, ami elég érthető, ugyanis kinek van kedve a semmiért cserébe éjszaka 6-10 évesként álldogálni és énekelni. mit kéne adni nekik cserébe? pénzt?...

az más kérdés, hogy nem értek egyet azzal, hogy ennyi pénzért kellene ilyesmit csinálni, feleslegesnek tartom, ráadásul annak az erkölcsisége hogy 6-10 éves gyerekek este 11-kor kint legyenek is megkérdőjelezhető szerintem, de kicsit túlreagálod, mint már mondtam, sem gyermekmunkáról, sem éhbérről nincsen itt szó.

2013. jan. 7. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Ezt a cikket szerintem nagyon kiforgattad a kérdésedben...
2013. jan. 7. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Semmit nem forgattam ki. Tényeket írtam le: "Elképesztő! Gyermekmunka éhbérért, legálisan?"
2013. jan. 7. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!