Hogyan rázzam le a csajt? Tényleg nagyon unom már!
A szembeszomszedom egy 16 eves lany. Mind a 2 emeletes haz es a szobaja az enyemmel van szembe es neha egesz jol at lehet latni ezert van mindig sotet a szobamban mert kepes ott ulni orakat az ablakban es nezni. Nyaron amikor meleg van kinyitom az ablakot vagy kihajolok cigizni es oda megy o is az ablakhoz es beszelgetni akar. Nem hagy elni. Suliban is allandoan figyel. Nem egyszer kuldtem el a pics@ba de nem erti meg! Mit tegyek?
18/F
Koszonom a valaszokat! Egesz jo otleteitek vannak :D
Kislany?? Fogadni mernek hogy enneka kislanynak sokkal perverzebb gondolatai vannak mint nekem!
Nem akarok baratkozni vele mert felreertene az egeszet. Amikor 4 eve idekoltoztek normalis voltam vele mert nem tudtam hogy ilyen. Azota rosszabb a helyzet. Van redonyom meg zaszlokat szoktam oda rakni de jo lenne mar ha hagyna elni. Lehet hogy a nap 24 orajaban engem figyel mert kilepek az ajton, mar szinte egybol ott van az ablakban vagy az udvarukon. Regebben amikor meg volt baratnom akkor is bekavart meg elhordta minden retkes kuvanak a baratnomet. Szep kislany!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!