Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy rázzam le a csajt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy rázzam le a csajt? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Október elején találkoztam az egyik volt osztálytársammal (lány) átlagos,most 8-osak vagyunk de én hatosztályosba mentem.És most október elején találkoztam vele először más fél év után ,véletlenül futottunk össze.Október közepétől folyton nekem írogat,amint fölmegyek és már rohadtul idegesít,de nem akarom mondani neki..Átlagos de nekem nem jön be...

Hiába tiltom le chatről akkor is ír -.-

2012. nov. 9. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki! Mi abban a nehéz? Talán még fel is fogná, hogy nem akarsz vele beszélni.
2012. nov. 9. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy neharagudjon,de nem tudsz gyakran visszaválaszolni neki.Ennyi.
2012. nov. 9. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!