Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudnék a barátomon...

Hogy tudnék a barátomon segíteni? Már teljesen kivan az ex-csaja miatt.

Figyelt kérdés

Haverom már tőlem kért segítséget, mert fogalma sincs mit csináljon, az ex-barátnője teljesen tönkreteszi.

Amikor szakítottak, a csaja kijelentette, hogy ő több pasival is randizik, és hogy "nem akarom meglátni, hogy te más csajokkal randizol".

Haverom kiröhögte, mert ez tényleg irreális, sőt baromság. De a csaj nem viccelt.

Mindíg áskálódik, mindíg keresztbe tesz a haveromnak, hogy neki ne lehessen barátnője. Amikor egyszer randizott, és az exe megtudta, sárkányhangon felhívta, és követelte, hogy kiaz, mi a facebbok címe ha van, hogy néz ki, stb. Persze haverom elküldte a fenébe a csajt, de az újra és újra keresztbe tesz.

Elterjeszt mindent róla, minden hazugságot, és persze sokan elhiszik sajna, mert olyan hitelesen adja be.

Haverom megverni nem akarja, mert nem akarna egy lányt megütni, de teljesen tönkre van menve idegileg.

Mit tanácsoltok? Én még ilyen lányt (ha lehet annak nevezni) életembe nem láttam, hogy valaki hogy lehet ennyire mocskos...már bocsánat.

Ti ismertek hasonló eseteket?

Ha igen, hogy oldódott meg?

Mi lehet ilyenkor a teendő?

(én 19/F, haverom 20/F)

2013. jan. 5. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
kezdetként a barátod terjeszthetné, h a csaj kurv@ volt, hiv fertőzött, kankója van, szereti ha 3-4-en "kényeztetik". legjobb védekezés a támadás :-)
2013. jan. 5. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell fizikailag bántani, a lelki bántalmazás sokkal hatásosabb.

Én igaz még nem csináltam ilyet, de hallottam már erről hogy valakit így állítottak le. Amit az első írt lényegében egész jó, csak vagy elhiszik vagy nem. A legjobb szerintem az lenne ha megmondanád a haverodnak hogy ő is cseszegesse mindennel hívja fel hogy na ki ez a pasi olyan mint én igen az jó neked jobb mint én ha ugyanaz? Ha ilyeneket vágna a fejéhez akkor szerintem kicsit meglepődne. A csaj élvezi hogy az exét idegesítheti és ezzel szórakozik mert tudja hogy ez fáj neki és idegileg kivan miatta, de ha a haverod is összeszedné magát és visszatámadná hasonló, de durva dolgokkal akkor a csaj észhez térne és inkább leállna.

Bár az is jó megoldás lenne ha követné őt az utcán persze álruhában aztán jól ráijesztene valamilyen módszerrel, igaz gyerekes ez eléggé de ha rájön a pánik meg átéli azt hogy milyen érzés ha őt piszkálják tanulni fog majd belőle. Ha nem akkor még mindig be válhat az ostor. Bár lányt verni valóban nem szép dolog bármennyire is bosszantó. De lelkileg tönkretenni azért nem bűn, meg ha ő ilyen volt akkor az élet jutalmazza meg őt egy büntetéssel hogy észhez térjen.

2013. jan. 5. 22:44
 3/10 A kérdező kommentje:

De épp ezaz h még az elterjesztés se válna be, mert senki sem hinné el. (próbálkozott vele egyébként a haverom).

De miért csinálja ezt a csaj? Mire jó ez neki?

2013. jan. 5. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
én pedig a helyedben biztatnám a haverodat, hogy aki elriad tőle holmi pletykáktól, még mielőtt megismerné őt az nem is lenne számára az ideális.
2013. jan. 5. 22:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként amilyen természetű ez a lány, biztos nem tanulna a hibájából.
2013. jan. 5. 22:54
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ti ismertek hasonló eseteket?

Ha igen, hogy oldódott meg? "

Ellenem csinálták/ják ezt és Most oldódik:DD Most privát az 1003. előadásnál tartunk:D

2013. jan. 5. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:

4

Ez egy bölcs tanács:)

2013. jan. 5. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:

szimplán kezdje el mocskolni a csajt

hívja fel, és mondja meg neki, hogy mekkora egy szar, mert nagy a segge, kicsi a melle, szar az ágyban, buta és ronda is, és hogy nem érti miért volt vele mert most hányingere van tőle

ha ezt így a képébe vágja, akkor tuti hogy a csaj úgy megsértődik, hogy többet nem hívja fel

sajnos szemétnek kell lenni, különben nem száll le róla

2013. jan. 5. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem keressetek a fiúnak egy álbarátnőt. Facebookon, képekkel, szép szöveggel, stb. Persze, túlzásba nem kell vinni, mert az feltűnő.
2013. jan. 5. 23:11
 10/10 mustafa33 ***** válasza:
A barátod halmozza el infókkal a csajairól, képekkel, annyira, hogy az menjen az excsaj idegeire. ja,nem baj ha az infók hamisak lesznek, csak hihető legyen. Például nem P.Anderson képét küldje neki vagy ilyesmit,de azért szebbeket mint ő.
2013. jan. 6. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!