Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem hittem a fülemnek! Tényleg...

Nem hittem a fülemnek! Tényleg az lenne a megfelelő hozzáállás?

Figyelt kérdés

Ismerősi körben voltunk a férjemmel. Néhány hónapja új munkahelyen dolgozom, olyan pozícióban, ahol nagyon a főnökömre vagyok utalva.

Kérdezték, hogy milyen a munkahely, milyen a főnök. Mondtam, hogy piszok szerencsém van, nagyon rendes fickó, kedves, humoros, diplomatikus személyiséggel, öröm vele dolgozni.

Ekkor fordultak a férjemhez, hogy ő ismeri-e. Mondta, hogy egyszer egy kézfogásnyira találkoztak, jóképű fickó (az egy perces találkozó alatt csak a külsejét tudta megítélni), és örül neki, hogy ilyen jó helyem van és jól érzem ott magam.

Ezek után szinte egész este azon csodálkozott a társaság, hogy miért hagyja ezt (???), minimum féltékenységi jelenetet kellene rendeznie, mert a főnököm nem csak normális, de jóképű is. No meg az lenne igazságos, ha a férjemnek is csinos, kedves főnöknője lenne (???), nem férfi főnöke, mint most.

Esküszöm, én nem értem a logikájukat.

Végül eljöttünk, a férjem is kibukott a hozzáállásukon. Tényleg ez az elterjedt nézet, hogy ha nincs probléma, nosza, csináljunk egyet?

2013. jan. 5. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a normálisak úgy élnek, mint ti.

Ezeknél valahol csúszik a kuplung.

2013. jan. 5. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Savanyú a szőlő.
2013. jan. 5. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én belementem volna a játékba. "Nézzétek, néha lefekszem vele, de ez egyáltalán nem zavarja az én macikámat."
2013. jan. 5. 20:27
 4/9 eNerdzsy ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy nem véletlenül írtad, hogy "ismeretségi kör" és nem baráti kör. :)

Össze akartak ugrasztani titeket.

Nem muszáj velük legközelebb összejönni.

5/9 anonim ***** válasza:
100%
A hülyeség határtalan; és ha fájna, tömegek fetrengenének az utcán, üvöltve a fájdalomtól.
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén ezen én is nagyot néznék. Ha normális meg jóképű a főnököd akkor miért kellene rögtön féltékenykedni. Ez a piszok szerencse hogy jó helyre kerültél.

Ha az én barátnőmnek vagy nekem mondtak volna ilyet, akkor biztos visszamondtam volna hogy "mivan veletek elgurult a gyógyszer?"

Szerintem ez egy irigység hogy ekkora mázlista vagy, és ők így fejezték ki.

7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szeretik a sz@rt keverni, mert legalább van miről beszélni a kis nyomi sivár életük mellett.

Hajrá Nektek!!:)))

2013. jan. 5. 20:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Kolompár Achillesz: ez sajnos nem ugrott be ott a helyszínen, bár jó ötlet :)
2013. jan. 5. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem én is meg az összes válaszoló is sajnálnánk, ha emiatt bármi feszültség alakulna köztetek..

de úgy tűnik a férjednek helyén az esze, és nem hallgat mások marhaságaira

2013. jan. 5. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!