Van itt olyan, aki "különleges" névvel élt és megváltoztatta?
Sziasztok!
Nem tudom felnőtt-e már az a generáció, akik ezeket az embertelen neveket kapják. Ha igen, akkor kíváncsi vagyok titeket mennyire viselt meg? Mikor változtattátok meg? És mi volt a keresztnevetek?
Hát, ha te lennél az, aki Életke Kandidának szándékozni keresztelni a születendő lányát, akkor igen, miattad :) De örülök a társaságodnak :)
És remélem fiad lesz :)
Remélem nem a Hadúr :D
Háhá :DDD
Az Égető Napsugár talán még istenes. Nekem ezek az agyongyötört nyögött nevek nem tetszenek, ez a tipikus alkossunk már valami újat, mint például az Életke, már elnézést.
A másik a külföldi nevek, fonetikusan magyarrá alakítva.
Egy règi ismerősöm neve: Jèkli Mercedes.
Ő nem változtatta meg a nevèt.Amilyen fura a neve,maga a nő is egy pici èrdekes.
Általános iskolában(ezelőtt 22-25 ève) csúfolták a neve miatt,de soha nem vette komolyan.
Én csak olyat ismerek, aki Erzsébetről Mercédeszre váltott.
De ez a név sem illik hozzá, mert a Mercédeszről egy csinos, divatos nő jutna eszembe, ő meg elég kövér, ronda lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!