Mi a véleményed erről?
2 nappal ezelőtt, a délutáni órákban belenéztem a HÍR TV műsorába.
Éppen arról volt szó, hogy a jelenlegi miniszter 1 Ft-ért miniszterkedik,
mire egy bemondónő közölte, hogy
"ezt kajálják a nyuggerek".
Eddig azt hittem, hogy ilyen helyen értelmiségiek dolgoznak,
hát nagyot tévedtem.
ma 17:24
Akkor nézd a hitgyülis atv-t.
ma 18:17
" látom,nyilván majd a következő kommentben ott lesz,hogy"te kis sz*ros nem tudhatol te még semmiccse"."
Tévedsz. Nem süllyedek le a szintedre. Nekem meg sem fordult a fejemben. Bár nem volt kérdés, én nem járok egyetemre, mert nem tehetem meg. 19 éves vagyok és 48 ezer/hó a fizetésem. Ennyit az önéletrajzról.
" .Nem politikai nézetről van szó,hanem bunkóság-nem bunkóságról,de látom ez itt a többségnek fel sem tűnik,csak sajnos ilyen többségből áll ez az ország,pontosan ezért tartunk ott ahol."
Szerintem nem bunkóság tisztelni a múltat, felülvizsgálni az igazságtalanságokat. És nem a "bunkók" miatt, hanem a magukat felsőbbrendűnek érző kanapéforradalmárok és haszonlesők miatt tartunk ott ahol tartunk.
Tudod mi jelent az árpád-sávos zászló? Kérlekszépen a múltat jelképezi. Ahonnan indultunk.
" Politikai vitát csinálni mindenből,anyázni egymásra a véleménykülönbségek miatt "
Pontosan ezt csinálod.
Kedves 21 éves, magát hihetetlen bölcsnek tartó hölgyemény!
Értelmiségi egyetemi polgár létedre illene megtanulnod a normák szerint gépelni, ha már egyszer ideírod a véleményed. Ilyenről, hogy szpész meg társai hallottál már? Vagy azon a nagyon elit egyetemen még egy nyamvadt darab esszét sem kellett soha beadnod, vagy esetleg pennával írjátok? Az általad Hír TV-t bámuló parasztoknak minősített egyének olyan emberek illetve azon generációk leszármazottjai, akiket gondosan kifosztott, ellehetlenített az a pribék, akik ellen a jobboldal-beleértve a Hír Tv-t is-teljesen jogosan ágál. Tudod miért tart itt az ország, ahol tart? Nem, nem az árpádsávosok miatt, hanem azok miatt, akik itt ültek a nyakunkon évtizedekig, majd azok miatt, akik már idestova 8 éve mást sem csinálnak, mint a magyar népet szipolyozzák és a hazát kiárusították. Ha ebbe belegondolsz kicsilány, és nem csak fröcsögsz ostoba szenvedéllyel, hogy neked aztán mekkora rálátásod van a dolgokra, más meg hülye árpádsávos paraszt, akkor talán rádöbbensz, hogy olyan dolgok folynak itt, amitől minden jóérzésű magyar embernek kinyílik a bicska a zsebében és igenis a Hír TV-t fogja bámulni, mint utolsó hiteles információforrást. De ha neked úgy tetszik aranyom, akkor bambuld egyetemi polgár létedre a TelAviv2 vagy a Retekklub agymosodáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!