Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről?

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

2 nappal ezelőtt, a délutáni órákban belenéztem a HÍR TV műsorába.

Éppen arról volt szó, hogy a jelenlegi miniszter 1 Ft-ért miniszterkedik,

mire egy bemondónő közölte, hogy

"ezt kajálják a nyuggerek".

Eddig azt hittem, hogy ilyen helyen értelmiségiek dolgoznak,

hát nagyot tévedtem.

2009. aug. 26. 16:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha a Hír TV-t nézed, ne lepődj meg semmin...
2009. aug. 26. 16:54
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Igazuk van. Annyi hülyét mutattak a maszop majálisok (90% nyugger), hogy az hihetetlen!
2009. aug. 26. 16:56
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
a hír tévé az egyetlen ami megmondja a frankót
2009. aug. 26. 17:06
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Azt, hogy egyetértek vele.
2009. aug. 26. 17:10
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Oké,de azzal,hogy lepontozzátok azt akinek más a véleménye,pontosan magatokat minősítitek,tehát mégiscsak az első válaszolónak lesz igaza.Ne csodálkozz,pont olyanok készítik pont olyanoknak akiknek erre van igényük.
2009. aug. 26. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

ma 17:24

Akkor nézd a hitgyülis atv-t.

2009. aug. 26. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
21 éves lány vagyok,az egyik legjobb egytemre járok,és van véleményem,a hitgyülis idiótákat pontosan annyira vetem meg,mint a múlton siránkozó,előre nézni képtelen árpádsávos zászlót lóbáló ,hírtévét bámuló parasztot.Nem politikai nézetről van szó,hanem bunkóság-nem bunkóságról,de látom ez itt a többségnek fel sem tűnik,csak sajnos ilyen többségből áll ez az ország,pontosan ezért tartunk ott ahol.Sajnálom továbbá azt is,hogy ennyi idősen átlátok olyan dogokat,ami a magyar lakosság fejében fel sem merül soha.Politikai vitát csinálni mindenből,anyázni egymásra a véleménykülönbségek miatt az nagyon megy már látom,nyilván majd a következő kommentben ott lesz,hogy"te kis sz*ros nem tudhatol te még semmiccse".Csak gratulálni tudok.Csak így tovább.
2009. aug. 26. 18:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:17

" látom,nyilván majd a következő kommentben ott lesz,hogy"te kis sz*ros nem tudhatol te még semmiccse"."

Tévedsz. Nem süllyedek le a szintedre. Nekem meg sem fordult a fejemben. Bár nem volt kérdés, én nem járok egyetemre, mert nem tehetem meg. 19 éves vagyok és 48 ezer/hó a fizetésem. Ennyit az önéletrajzról.

" .Nem politikai nézetről van szó,hanem bunkóság-nem bunkóságról,de látom ez itt a többségnek fel sem tűnik,csak sajnos ilyen többségből áll ez az ország,pontosan ezért tartunk ott ahol."

Szerintem nem bunkóság tisztelni a múltat, felülvizsgálni az igazságtalanságokat. És nem a "bunkók" miatt, hanem a magukat felsőbbrendűnek érző kanapéforradalmárok és haszonlesők miatt tartunk ott ahol tartunk.

Tudod mi jelent az árpád-sávos zászló? Kérlekszépen a múltat jelképezi. Ahonnan indultunk.

" Politikai vitát csinálni mindenből,anyázni egymásra a véleménykülönbségek miatt "

Pontosan ezt csinálod.

2009. aug. 26. 18:26
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 21 éves, magát hihetetlen bölcsnek tartó hölgyemény!

Értelmiségi egyetemi polgár létedre illene megtanulnod a normák szerint gépelni, ha már egyszer ideírod a véleményed. Ilyenről, hogy szpész meg társai hallottál már? Vagy azon a nagyon elit egyetemen még egy nyamvadt darab esszét sem kellett soha beadnod, vagy esetleg pennával írjátok? Az általad Hír TV-t bámuló parasztoknak minősített egyének olyan emberek illetve azon generációk leszármazottjai, akiket gondosan kifosztott, ellehetlenített az a pribék, akik ellen a jobboldal-beleértve a Hír Tv-t is-teljesen jogosan ágál. Tudod miért tart itt az ország, ahol tart? Nem, nem az árpádsávosok miatt, hanem azok miatt, akik itt ültek a nyakunkon évtizedekig, majd azok miatt, akik már idestova 8 éve mást sem csinálnak, mint a magyar népet szipolyozzák és a hazát kiárusították. Ha ebbe belegondolsz kicsilány, és nem csak fröcsögsz ostoba szenvedéllyel, hogy neked aztán mekkora rálátásod van a dolgokra, más meg hülye árpádsávos paraszt, akkor talán rádöbbensz, hogy olyan dolgok folynak itt, amitől minden jóérzésű magyar embernek kinyílik a bicska a zsebében és igenis a Hír TV-t fogja bámulni, mint utolsó hiteles információforrást. De ha neked úgy tetszik aranyom, akkor bambuld egyetemi polgár létedre a TelAviv2 vagy a Retekklub agymosodáját.

2009. aug. 26. 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
Azt azért fontos volt odaírnod,hogy a legjobb egyetemre jársz?Kérdezd meg érdekel ez itt valakit? Gondolom jobban leköt a valóságsó kukkolása,mint az épp aktuális belügyek hazánkban.Ja ,de minek is érdekelne,mikor ócsárlod a magyar népet..
2009. aug. 26. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!