Átvert a legjobb barátnőm! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
( éve egy lány a legjobb barátnőm,eddig mindenben kiálltunk egymás mellett olyan,mintha a tesóm lenne. De most hirtelen lett pasija és teherbe is esett.Én ugyan úgy mellette álltam/állok most is mint eddig,de ő hazudik,kibeszél és átver,minden ok nélkül és nem értem miért.:( A sógornője(akivel eddig jóban voltam) valami oknál fogva nem bír,amit nem értek,mert okot nem adtam rá.. és a barátnőm fejét telebeszélte és a barátnőm nem fogllakozik velem,ha vele van..ha ketten vagyunk vagy ha más társaságba akkor minden olyan,mint eddig,de a buszon ott volt a csaj is és nekik azt hazudta,hogy összevesztünk meg hozzám se szóllt.:/ nagyon rosszul esett,mert én mindig kiálltam mellette akármi volt...mostmeg attól,hogy az a csaj engem nem bír még nemkéne ellenem fordulnia...miért nem állt ki mellettem? mit tegyek,h visszakapjam a legjobb bnőmet?:/2013. jan. 3. 14:50
2/4 A kérdező kommentje:
8 éve*
2013. jan. 3. 15:03
3/4 anonim válasza:
ő már családba került. Nem fog szembe szállni velük. Gyámortalan, de ez van. Lehet rosszul esik neki amit tesz. Az lényeg, hogy ne kerülj a tűzbe. Majd a kedves mogorva sógornője kiáll mellette. Megtanulja majd.
4/4 anonim válasza:
Ez nem barátnő. Hagyd, egye meg amit főzött magának. Járj társaságba, sportolj, keress nyelvtanfolyamot, hívd el egy osztály/munkatársadat sütizni, filmet nézni... keress normális lányt, akinek valóban fontos vagy, akinek a barátság nem ér véget egy pénisznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!