Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tehette ezt? A legjobb...

Hogy tehette ezt? A legjobb barátnőm volt!

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy a legjobb barátnőmmel szilveszterezek ma. Erre azt mondta tegnap, hogy az anyja nem engedi bulizós helyre. Mondtam neki, jöjjön hozzánk, a szüleim itthon vannak, nincs pia stb. Nem jó. Mondtam, hogy megyek én akkor hozzá. Az se jó. Itthon maradtam miatta én is, megbeszéltük skypeozunk meg ilyesmi. Rengetegszer könyörögtem neki, hogy kérje meg az anyját had jöhessen. Erre megtudtam, hogy elment az unokatestvérével bulizni. 1 hónapja terveztük a szilvesztert, tegnap én rohangáltam vele ruhát venni, mert még úgy volt, hogy megyünk. Összetörtem.. Hazudott és miatta el van baszva a szilveszterem... Meghaltam konkrétan belül, azt hittem nála jobb barát nincs... Tévedtem. Szünet után suliban akarom megbeszélni ezt vele, de többé a barátja nem leszek, az biztos... Itt bőgök miatta, hogy tehette ezt...
2012. dec. 31. 22:08
 1/10 anonim válasza:
100%
Nincs más akivel vagy akikkel el tudnál menni bulizni? Elég szemét húzás volt tőle! Nem igaz barát ezt megtudtad ma! Sajnálom hogy így alakult az estéd,telefonálj körbe, és próbáld te is jól érezni magad!
2012. dec. 31. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Ugyanolyan nap, mint a többi. Viszont nem szép dolog, amit csinált veled.
2012. dec. 31. 22:18
 3/10 A kérdező kommentje:
pont ez a legrosszabb, hogy nincs kivel töltenem, mert mindenkit elutasítottam, hogy vele tudjak szilveszterezni...és senki mással nem szerveztem be mondjuk egy "B" tervet..ő meg nyugodtan bulizgat..
2012. dec. 31. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ekkorát kellett csalódnod:-(. Ez a lány nem volt igazán a barátnőd, ha ezt megtette. Hány éve vagytok jóban?
2012. dec. 31. 22:21
 5/10 A kérdező kommentje:
csak fél éve ismerem... ma is olyanokkal tömte a fejemet, hogy én vagyok a legjobb barátnője, testvérként tekint rám, és hogy olyan mintha már több éve a legjobb barátok lennénk meg hogy nagyon szeret... ez a dolog megbocsátható? mert én úgy érzem, hogy nem..
2012. dec. 31. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:

A barátnőd mégsem volt olyan jó barátnő. Sajnálom, hogy így alakult

Hasonló cipőben járok én is, bár a barátnőm nem volt szemét.

Már ősszel, a szülinapján elterveztük, hogy majd együtt töltjük a szilvesztert, vagy nála, vagy nálunk. Csakhogy közben az apja ott akarja hagyni az anyját, így most megy náluk a dráma. Így hozzájuk nem mehettünk, és őt sem engedték el.

Mindenkit, aki hívott, lemondtam miatta.

Most itthon szívok én is.

Szóval, részvétem!

2012. dec. 31. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Végülis, ha nem lennél ennyire fiatal és pesti lennél, elmehettem volna veled, hogy ne szenvedj a parasztság miatt. Hát kárérte.

Azért remélem, nem lesz olyan rossz ez a nap.

A családdal sem lehet olyan rossz.

Ne xy napon múljon a boldogságod. A "barátod" csak hülye volt, hogy nem mondta meg az igazat. Meg kissé egó.

Legalább nézheted a meglepi filmet.

Egyél chipset, igyál valamit. Hallgass zenét, vagy egyszerűen csak netezz.

Tudom, te bulit szerettél volna inkább. De hát, jobb ha ezt csinálod, mint mások hülyesége miatt rágodsz.

BUÉK.

2012. dec. 31. 22:38
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :/
2012. dec. 31. 22:40
 9/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Én attól tenném függővé, hogy lehetünk-e még barátok, hogyha beszélek vele, hogy reagál. Ha csak fél éve ismerném, akkor annyira talán nem esne rosszul és gondolom, 15-16 évesek vagytok. Az emberek sokat változnak, ha kinőnek a kamaszkorból.

Fel a fejjel:-).

2012. dec. 31. 22:46
 10/10 A kérdező kommentje:
nekem azért esik rosszul, mert még sose volt senki ilyen jó barátom szinte nem volt egy jó barátom se soha :( és most végre azt hittem van... azért esik rosszul ennyire :/
2012. dec. 31. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!