Hogy tehette ezt? A legjobb barátnőm volt!
A barátnőd mégsem volt olyan jó barátnő. Sajnálom, hogy így alakult
Hasonló cipőben járok én is, bár a barátnőm nem volt szemét.
Már ősszel, a szülinapján elterveztük, hogy majd együtt töltjük a szilvesztert, vagy nála, vagy nálunk. Csakhogy közben az apja ott akarja hagyni az anyját, így most megy náluk a dráma. Így hozzájuk nem mehettünk, és őt sem engedték el.
Mindenkit, aki hívott, lemondtam miatta.
Most itthon szívok én is.
Szóval, részvétem!
Végülis, ha nem lennél ennyire fiatal és pesti lennél, elmehettem volna veled, hogy ne szenvedj a parasztság miatt. Hát kárérte.
Azért remélem, nem lesz olyan rossz ez a nap.
A családdal sem lehet olyan rossz.
Ne xy napon múljon a boldogságod. A "barátod" csak hülye volt, hogy nem mondta meg az igazat. Meg kissé egó.
Legalább nézheted a meglepi filmet.
Egyél chipset, igyál valamit. Hallgass zenét, vagy egyszerűen csak netezz.
Tudom, te bulit szerettél volna inkább. De hát, jobb ha ezt csinálod, mint mások hülyesége miatt rágodsz.
BUÉK.
4-es vagyok.
Én attól tenném függővé, hogy lehetünk-e még barátok, hogyha beszélek vele, hogy reagál. Ha csak fél éve ismerném, akkor annyira talán nem esne rosszul és gondolom, 15-16 évesek vagytok. Az emberek sokat változnak, ha kinőnek a kamaszkorból.
Fel a fejjel:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!