Mit tegyek? Beleszerettem a férjem legjobb barátjához!
Mielőtt elítélnétek: Nem csináltam semmit!
Nálunk lakik, mióta szakított a barátnőjével. Rendes, kedves, figyelmes, vicces. A férjem viszont... Mint az életben, mint az ágyban figyelmetlen velem. A lányunkkal foglalkozik, de hozzám alig beszél, morog, gyakran bunkózik. A munkahelyén van a gond, új, főnök stb. Pár hónapig tűrtem, de már elegem van. Gyakran rászólok, hogy nem rám haragszik.
Olyan mintha a barátjánál lenne egy üveg bor, nálam meg egy borospohár.
Nem kezdenék ki vele, de hetek óta próbálom kerülni, álmatlanul fekszem....
Megvoltak a beszélgetések. Kértem szépen, nem szépen, de egy-két nap és ismét elkezte. Főzök valamit, nem eszik.
Pl.: Hétvégén kérem, hogy csináljuk már meg a karácsonyi bevásárlást, mert semmi nem lesz a boltban, mire mennénk, Jó megyünk. Elkészülök. Ne most majd később. Végül tegnap indultam el egyedül, de van egy elég kellemetlen csigolyaproblémám ami néha előjön. A barátjának kellett értem jönnie.
A szülinapomon szart rám, koccintás után pedig sikerült úgy megbántania, hogy elbőgtem magam. Szóval a helyzet a lakónk nélkül is bonyolult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!