Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, egy durvább...

Mi a véleményetek, egy durvább pletyka pár nap alatt lecseng?

Figyelt kérdés
Ismertebb vagyok úgymondd a korosztályomban, csináltam már 1-2 dolgot, de semmi olyan durvábbat, mégis szeretnek az emberek rólam beszélni, sokszor olyan pletykát hallok, ami közel sem igaz. Most viszont, szilveszter éjszaka eléggé kirúgtam a hámból, ismétlem, ilyen velem még sosem fordult elő, mostmár nem is fog az egyszer biztos. Kórházba vittek, de nem lett komolyabb bajom. Viszont sokan kérdezősködnek rólam ismerőseimnél, neten. Mi a véleményetek, mennyi idő míg lecseng? pár nap?
2013. jan. 2. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Pár napnál szerintem több, egy-két hét. Elfelejtik.
2013. jan. 2. 21:32
 2/8 A kérdező kommentje:
És a legrosszabb az egészben, hogy nem voltam detoxban, mégis ezt terjesztik. Nagyon sok sunyi ember van a városban, rossz ezzel a tudattal élni...
2013. jan. 2. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
És még mennyi gonosz emberrel fogsz találkozni életed során! Ne törődj vele, volt egy görbe estéd, beszélnek, elmúlik. Lehet, hogy büszke sem vagy rá, de ez is egy lap lesz az életed naplójában. Azért beszélnek, mert nekik sivár az életük.
2013. jan. 2. 21:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kéne ezen ennyit agyalnom. Csak hihetetlen, hogy velem történt meg, és mindenki látta ahogy elvitt a mentő. Lehet jobb, h nem emlékszek rá.
2013. jan. 2. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, most így érzed. Kell is, hogy így érezd. De hidd el, egy pár év múlva nevetni fogsz rajta, és sztorizni a kocsmában.

- Még egy kört?

- Jaj, gyerekek, köszi, nem kérek, mert úgy járok... meséltem már, hogy '12 szilveszterén mekkora buli volt? Halljátok, a mentő vitt el, még a másnapi híradó statisztikájában is benne voltam (67 fiatalt vitt el aznap éjjel a mentő), utána mindenki arról beszélt, hogy detoxban is voltam, pedig nem, na mindegy, akkora buli volt, hogy utána fél évig a piára sem tudtam nézni. Na, de ebből már hálistennek kigyógyultam, úgyhogy mégiscsak hozzátok azt a Jägert, megmutatom nektek, milyen az igazi buli.

2013. jan. 2. 21:54
 6/8 A kérdező kommentje:
jófej vagy, köszi! :D
2013. jan. 2. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, hát nyugodtan megyek aludni. :)
2013. jan. 2. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet.14 éves voltam,és akkor egy nagyon csúnya dolgot pletykáltak rólam.Azt híresztelték,hogy kívántam egy barátjuknak a halálát.Érdekes ,hogy a ,,történtek" ellenére ugyanúgy keresték a ,,társaságom".3 nem kimondottam szép csaj volt ,akik féltékenyek voltak rám,mert tetszettem a párjuknak.Akkoriban a kortársaim nagyon irigyek voltak,mert az általános sulis osztályomban lányok kevésbé voltak szépek ,mint én ,amit sok kívülálló megerősített.Ezeket a dolgokat nem tudtam kimagyarázni,ami tovább erősítette,hogy igaz.
2013. dec. 3. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!