Hogyan állítsam le a barátnőmet a hazudozásról és a saját testének bántalmazásáról?
A legjobb barátnőm nagyon sokat hazudik. Minden helyzetben, még akkor is amikor egyáltalán semmi de semmi szükség nincsen rá. És ezzel magának és kicsit nekem is rosszat tesz mert rólam is szól pár hazugsága, de még se kezdhetem el mondani hogy ez mennyire nem igaz. Ráadásul néha még saját magának is hazudik... Ami szerintem nagyon rossz dolog. Segítsetek! Hogy állítsam le?
Ezek mellett elkezdte vágdosni a csuklóját és a combját. Mert van egy 16 éves fiú akit egy hete ismert meg és beleszeretett úgy érzi de ez a fiú nem szereti viszont csak le akar feküdni vele. És ez neki nagyon nem jó. Most viszont azon is gondolkozik hogy megtegye. A másik ok pedig az hogy nem rég hallotta hogy azt beszélik róla hogy orálisan kielégített egy fiút. De ez olyan butaság.
Hogy beszéljem le ezekről? Kérlek segítsetek!
gondolom a szüleivel sem túl rózsás a kapcsolata...és most először falcolgat?
ne hagyd magára, de jelezd neki hogy ez neked rosszul esik, hogy rólad hazugságokat terjeszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!