Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Időnként közel kerülnek...

Időnként közel kerülnek hozzám emberek, majd nyomtalanul eltűnnek, miért?

Figyelt kérdés

Van, hogy le is tiltanak, néha pletykák mocskolnak be, néha csak túl kedves vagyok, vagy túlságosan odafigyelek a másikra, vagy pont, hogy nem. Nem tudom, de lassan már nem szeretek új embereket megismerni, mert nagy eséllyel ez lesz a vége.

Valamiért nem nagyon maradnak meg mellettem az emberek, pedig alapvetően pár hétig mindig megvan a kölcsönös szimpátia.

Én rontom el? De mivel? Vagy az emberekkel van baj?

annyira lehangoló.

2013. jan. 2. 10:45
 1/4 A kérdező kommentje:
F 21
 2/4 A kérdező kommentje:
És úgy vettem észre, ha valaki letilt a facebookon és élőben is ismered, élőben se nagyon szól hozzád utána.
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a közeledésedet bizalmaskodásnak vagy nyomulásnak veszik? Sokan csak ismerősi szinten lógnak a fészen, és megijednek, ha valaki nagyon nyomul.
2013. jan. 2. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is max. arra tudok gondolni, amit az előttem szóló ír, látatlanban erre mást nem lehet mondani.

Valami ismerősödet vagy rokonodat kellene megkérdezned.

2013. jan. 2. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!