Adjatok tippeket mit csináljak holnap!? SOS
Figyelt kérdés
Holnap lesz gólyanap a suliba és sajna 1ik volt osztálytársam se abba az osztályba került amelyikbe én igy nem ismerek senkit és a réfi sulimba is csak 1 bnőm volt eléggé kivoltam közösitve nem szeretnék még igy 4 évet mit tegyek hogy ők elfogadjanak ??? kérlek irjatok nagyon fontos
egy aggódo lány
2009. aug. 25. 19:58
11/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat vmennyire lelket öntöttetek belém:)
2009. aug. 25. 22:30
12/15 anonim válasza:
Igen, tényleg legyél mosolygós, az első benyomás nagyon fontos. Én gólyanapon nagyon el voltam magamban..nem mentem oda senkihez, de nem azért, mert zárkózott vagyok (sőt), csak mert nem volt kedvem barátkozni. Azóta is azt hiszik, hogy mennyire lenéző vagyok és nekem senki sem jó..félnek tőlem..:/
13/15 anonim válasza:
na? milyen volt a napod? szimpatikusak az uj oszt. társak?
15/15 A kérdező kommentje:
igen nagyon jó volt az osztálytársak is nagyon kedvesnek tűntek és mindenki tök csönbe volt az első 30 percbe de aztán már tudzunk röhögcsélni sztem ez sikerült vmennyire dehát még ott a szeptember is amúgy meg nagyon nagyon köszi a válaszokat :D
2009. aug. 27. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!