Adjatok tippeket mit csináljak holnap!? SOS
Holnap lesz gólyanap a suliba és sajna 1ik volt osztálytársam se abba az osztályba került amelyikbe én igy nem ismerek senkit és a réfi sulimba is csak 1 bnőm volt eléggé kivoltam közösitve nem szeretnék még igy 4 évet mit tegyek hogy ők elfogadjanak ??? kérlek irjatok nagyon fontos
egy aggódo lány
Legyél mosolygós, kérdezgesd a többieket, magadról mindig pozítívan nyilatkozz. És mindenekelőtt: ne félj! :)
Amúgy mi van pontosan egy gólyanapon?
felejtsd el a régi sulit.
itt nem ismer senki,tiszta lappal kezdhetsz
Ésszel csináld, általános dolgokat kérdezz. Sokan meg fognak könnyebbülni, hogy te kezdeményezel. :)
Amúgy én is úgy voltam mint te, kedves voltam és kiközösítettek, de középiskolába már normálisabb emberek járnak. Ott sok ember van, szóval az úgymond nekik "furcsa" emberen nem köszörülik a nyelvüket hanem azok inkább "elfakulnak" a tömegben... Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Ez mondjuk arra igaz, ha az egész suli bántott, nem csak az osztályod.
De még mindig nem tudom, mi az a gólyanap. :D
köszi a válaszokat demég várok 1-2 jó tippet
ez egy olyan nap ahol "megismerjük " az új ofőt és az osztálytársakat meg a suliba megtanuljunk tájékozódni XD
A mosolygás tényleg jó tipp.
Én is voltam így, bár nekem általános iskolában. Hallgasd a beszélgetéseket, hátha valahova be tudsz kapcsolódni, hozzászólni valamihez. Ez általában bejön. Vagy dobj fel egy semleges témát. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!