Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért élnek New Yorkban?!?!?!...

Miért élnek New Yorkban?!?!?! Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A kérdés nyilván nem az, hogy miért élnek emberek New Yorkban.

Inkább kedves korombeliekhez, a 12-15 éves korosztályhoz szól. Á, ők le se sz@rják ezt az oldalt, nem segítenek más problémáin. Szóval inkább RÓLUK szól.

Miért írják ki, hogy NY-ban laknak? Vagy esetleg LA, vagy láttam Maiami-t, meg Hawaii-t, meg isten tudja mit.

Azt megértem - inkább csak elfogadtam -, hogy ez így menő, lájkolni a "szomorúképekteleszomorúszöveggel,mertmárannyimindentátéltek" oldalakat, meg ask-on várni, hogy foglalkozzanak velük, meg kiírni este, hogy "jóéjthh :$ <3 grrr vele: csinihhh babahhh, itt: szobácskámmm^^<3" de ennyi legyen már elég.

Jó, ez a "hol élsz" tényleg ugyanolyan mint a többi, de mostmár eléggé betelt a pohár.

Na, és mint írtam, ti mit gondoltok ezekről a dolgokról?

2012. dec. 30. 20:41
 1/8 anonim válasza:
Azért, mert nem ott élnek, de menőnek gondolják kamulakhely megadását, egyéb oka nincs.
2012. dec. 30. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én az ilyeneken csak röhögök, hogy milyen éretlenek és ők gondolják magukat nagynak. Szerintem azt sem tudják, hogy hol van New York csak a viva tv-ben egyszer hallották.
2012. dec. 30. 20:43
 3/8 A kérdező kommentje:
kedves első: igen, így van, de komolyan nem veszik észre, hogy szánalmas amit művelnek?
2012. dec. 30. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak én nem vagyok képes értelmezni ezt a kérdést, illetve a benne foglaltakat?
2012. dec. 30. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Épp ezért nem vagyok fent facebookon (mert gondolom azon látsz ilyeneket. Nem akarom olvasni a sok idióta bejegyzését akik unalmukban nem tudnak mit kezdeni magukkal. Ne is foglalkozz velük (bár képzelem milyen idegesítő lehet)!

13/L

2012. dec. 30. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, töröld őket az ismerőseid közül...
2012. dec. 30. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Én meg azt nem értem, hogy tudja felhúzni magát valaki egy ilyen semmi kis problémán. Mi az, hogy "de

ennyi legyen már elég", meg " de

mostmár eléggé betelt a

pohár"? :D Normális vagy, kit érdekel ez? :D Ha nem tetszik, letiltod, attól meg ne érezd magad különlegesnek, hogy te nem csinálsz ilyet, mert a kérdésed pont olyan ostoba, mint akikről szól. Találj valami elfoglaltságot, ne a gép előtt ülj, ha idegesít! :)

2012. dec. 30. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ebbe a korosztályba vagyok. Azért kicsit gondolkodhatnál, hogy vannak kivételek
2012. dec. 30. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!