Miért élnek New Yorkban?!?!?! Nektek mi a véleményetek erről?
A kérdés nyilván nem az, hogy miért élnek emberek New Yorkban.
Inkább kedves korombeliekhez, a 12-15 éves korosztályhoz szól. Á, ők le se sz@rják ezt az oldalt, nem segítenek más problémáin. Szóval inkább RÓLUK szól.
Miért írják ki, hogy NY-ban laknak? Vagy esetleg LA, vagy láttam Maiami-t, meg Hawaii-t, meg isten tudja mit.
Azt megértem - inkább csak elfogadtam -, hogy ez így menő, lájkolni a "szomorúképekteleszomorúszöveggel,mertmárannyimindentátéltek" oldalakat, meg ask-on várni, hogy foglalkozzanak velük, meg kiírni este, hogy "jóéjthh :$ <3 grrr vele: csinihhh babahhh, itt: szobácskámmm^^<3" de ennyi legyen már elég.
Jó, ez a "hol élsz" tényleg ugyanolyan mint a többi, de mostmár eléggé betelt a pohár.
Na, és mint írtam, ti mit gondoltok ezekről a dolgokról?
Épp ezért nem vagyok fent facebookon (mert gondolom azon látsz ilyeneket. Nem akarom olvasni a sok idióta bejegyzését akik unalmukban nem tudnak mit kezdeni magukkal. Ne is foglalkozz velük (bár képzelem milyen idegesítő lehet)!
13/L
Én meg azt nem értem, hogy tudja felhúzni magát valaki egy ilyen semmi kis problémán. Mi az, hogy "de
ennyi legyen már elég", meg " de
mostmár eléggé betelt a
pohár"? :D Normális vagy, kit érdekel ez? :D Ha nem tetszik, letiltod, attól meg ne érezd magad különlegesnek, hogy te nem csinálsz ilyet, mert a kérdésed pont olyan ostoba, mint akikről szól. Találj valami elfoglaltságot, ne a gép előtt ülj, ha idegesít! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!