Hogy korcsosult el ennyire a fiatalság?
Ez a mai fiatalság elkorcsosult (tisztelet a kivételnek )
Én is 14 éves vagyok , engem is kináltak már cigivel , de én mindig nemet mondok , mert nem akarok leépült szevezetű ember lenni ( fontosabb annál az egészségem) És még rám néznek furcsán mikor az utcán elfordulok a cigifüsttől..A ismerőseim között vannak akik cigiznek , el is megyek mellőlük.Egyszerűen undorító , szánalmas , és sajnálni való mikor látok egy 6.,7.,8.-ost cigizni .
Az ivás meg szerintem nem kiskölyköknek való.
És meg kérdeztem a cigis osztálytársaimat mért cigiznek , erre ők : Mert megnyugtat , hát akkor b@szdmeg menjél ki a friss levegőre vagy aludj.
És az meg külön dolog hogy egyszerűen úgy megpofoznám a kiscsajokat akik 12 évesen a komoly kapcsolatukat síratják hogy így vége , úgy vége ..Komoly?pff (illetve a szüzességüket is el akarják veszíteni minél hamarabb de ez már más kérdés)
És mért hiszik a tinik azt hogy attól hogy drogoznak/cigiznek/isznak/szexelnek menőbbek lesznek ?
meg egyesek azt hiszik minél csúnyábban beszélnek , annál "rajabbak"
Meg ha szabadidejükben cigit csórnak a szüleiktől , tanulás helyett , ugyanis a felelősség tudatuk egyenlő a nullával..
Ez téged miért zavar? Engem meg azok a tinik idegesítenek, akik folyton a többit csesztetik, és próbálnak érettebbnek tűnni.
Ezt a mai fiatalság dumát meg nem tudom honnan veszed, a dohányzás, az alkoholok és bódító hatású szerek fogyasztása ősi szokások. És volt idő, mikor 16 évesen házasodtak az emberek.
Nem cigizel, nem iszol, nem pasizol/csajozol, oké. Sok barátom van, aki hozzád hasonlóan elutasítja ezeket. Én nem tukmálom rájuk, cserébe ők sem pattognak nekem az egészségemről, mindenki jól jár. Ezért nem értem miért kell neked a többit hergelni? Örülj neki, hogy te "okos" vagy, és ne a generációdat fikázd. Mert ennek így picit savanyú a szőlő feelingje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!