Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A kínai zenékért rajongók, ha...

A kínai zenékért rajongók, ha képet tesznek ki a facebook-on, akkor miért írnak alá értelmetlen dolgokat?

Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam már, hogy a kínaiakért rajongó ismerősöm kirak egy (egyébként egyéni véleményem szerint kőb*zi) szőkehajú kínai fiúról (nőröl?!) képet, és aláír ilyeneket hogy "skfksdfjksdfsoprkmycskoinvrgo", ergo összevissza leütött karaktereket. Aláír egy barátja/barátnője, szintén értelmetlen felépítésben összerakott, nonszensz karaktersort. Erre van valami magyarázat? Mi ez, épp újonnan kialakuló nyelv? Vagy más még nem is tapasztalt ilyet?
2012. dec. 30. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Válogasd meg az ismerőseidet. Nem törvényszerű az hogy mindenki akit ismersz az automatikusan a facebookon is az ismerősöd legyen.
2012. dec. 30. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Hagyd el! Nem mindenki fantáziáját mozgatják meg az ázsiai fiúk. (Az enyémet se, legalábbis látványra nem, de hallgatni szeretem őket.)

És válogasd meg az ismerőseidet, inkább csak azokat jelöld, akikkel barátságban is vagy. (Én például nem jelölök be valakit, csak mert az osztálytársam volt négy vagy hat évig, ha nem voltunk jóban, mert minek?)

2013. jan. 18. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!