Osztálytalálkozó lesz hamarosan a volt általános sulis osztályommal (bővebben)?
Figyelt kérdés
Olyan osztályba jártam, amibe nem szerettem. Egy ember volt akivel elvoltam, a többiek beszóltak, csúfoltak. Nem tudom, hogy így lenne értelme elmenni az osztálytalálkozóra?! 4 éve ballagtam el, és annak nagyon de nagyon örültem!2012. dec. 28. 13:06
1/3 anonim válasza:
szerintem ne erőltesd ha nem szerettél odajárni. Én sem mentem el amikor volt ilyen csinálva, pontosan ezért mert csak 3-4 emberrel voltam el és mi azóta is jó haverok vagyunk és rendszeresen ütközünk többiekkel meg nem foglalkoztam. Szerintem ne erőltesd a dolgot jobban jársz így.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Egyértelmű, ha nem éreztem akkor ott jól magam közöttük, akkor most miért lenne másképp?
2012. dec. 28. 13:27
3/3 anonim válasza:
Szerintem a dolog attól függ, hogy mit értél el azóta. Ha például elvégeztél egy egyetemet és/vagy külsőre pozitívan változtál, mindenképpen megéri elmenned, márcsak azért is, hogy megmutasd a csúfolódóknak, hogy vitted valamire, elértél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!