Miért kötelező olvasmány még mindig a Kincskereső kisködmön?
Amikor gyermekként végigszenvedtem ezt az olvasmányt arra gondoltam, majd ha nekem lesz gyermekem annak már majd nem kell ezt a lehangoló írást elolvasni mert már biztos más gondolkodású lesz a pedagógus társadalom és végre rájönnek mit is érdemes olvastatni a gyerekekkel.
Jelentem nem így van. Miért nem lehet legalább választani 3 vagy 4 olvasmány közül? Miért 1 a kötelező? (Mielőtt még tanulatlannak tűnnék, azért elmondom, hogy van diplomám.)
Nem kellene ennyire általánosítani, nekem például igenis tetszett annyi idősen is a Kincskereső kisködmön. Bár még nem egyedül olvastam, hanem otthon felolvasták nekem esténként. Valamelyik hozzászóló azt írta, jobb gyerekeknek a Vuk - nekem pontosan a Vuk és a Bambi voltak nehezebbek és unalmasabbak az alsós kötelezők közül.
Felsőben a mindenki által dicsért Pál utcai fiúk vette inkább el az életkedvemet... azóta sem szeretem azt a regényt.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!