Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen volt a sorkatonaság?...

Milyen volt a sorkatonaság? Vissza kellene állítani?

Figyelt kérdés

Igazából ahogy én elképzeltem, hogy pár évre elmész ismerősökkel egy hosszú konditerem túrára. Mert ha ilyen volt, akkor én nagyon szívesen mennék.

Meg sok új ismerősre/barátra is szert tehettél azon évek során...

Van itt valaki aki még volt? Vagy apja mesélt neki, akkor le tudnál írni, hogy milyen volt? jó/rossz? mit csináltatok? hasonlók.

6x10^23/F

2012. dec. 26. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elnézést, azt én mondtam, de nekem mamámék mesélték, hogy ezért ilyen, mert megverték a katonaságban a felettesei, mert ilyet csinált.
2013. márc. 9. 18:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Az 50-es 60-as években szerintem előfordulhatott, hogy valakit megruháztak a felettesei biztatására. Meg akár később is. Nem gondolom, hogy hazudnának ebben a régi öregek.
2013. márc. 9. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!