Mi a véleményetek az ilyen emberekről? (Bővebben lent. )
vélemény? hogy volt szerencsém hasonló "barátnőhöz".
érdekes hogy szintén még ő volt aki irigyelt.
nekem az anyagiak sosem számítottak, nem úgy neveltek, tehát nem értettem hogy mikor eltávolodott tőlem ez a "kedves" barátnő, miért terjesztett olyan rágalmakat hogy mélységesen irigylem az ő anyagi helyzetét.
nos nem tud élni vele, hiába vásárol drága butikokba, valahogy megtalálja azokat a ruhákat mindig amik a legócskább kínainak látszanak és nincs ízlése.
ő ellenben máig irigyel engem olyan dolgokért amikről nem is tehetek. pl. rajztehetség, külső.
amíg "barátnők" voltunk, mézesmázoskodott, aztán mikor úgy érezte hogy én népszerűbb vagyok, és van 1-2 dolog amiben merészelek jobb lenni nála, akkor eltávolodott és mindenféle hazug pletykát terjeszt azóta is.
igazából valahogy nem tudom megérteni... el kell viselni hogy nem lehet valaki mindenben a legjobb,vagy akkor testi-értelmi fogyatékost kell "barátnőnek" választani aki önállóan még mozogni és beszélni sem tud és előtte aztán felvághat vele milyen szuper :D
némelyeket aljassá tesz a pénz és megpróbálnak minél nagyobbat rúgni abba aki született valami olyannal amit ők nem tudnak a vagyonukkal megszerezni - tehetség, külső, érzelmi intelligencia :)
Sajnos vannak , akik jól színészkedik át az életüket!
Mégis azt gondolom, nincsenek véletlenek és a különböző emberek is okkal kerülnek az életünkbe. Ki azért, mert a része marad, ki azért, hogy tanuljunk belőle!
Vagy átverték azt az embert is aki nektek adta. Én sem értek hozzá, de nem is élek ilyen dolgokkal :)
Egyébként érdekes a helyzet. Nekem is van hasonló történetem.. egy elég gazdag család, de mindig azt mondogatja az ember, hogy el kell menni innen, mert semmi nem jó ebben az országban, pedig itt gazdagodott meg és barátai is lehetnének, de menekül :P
Na mindegy ez más téma. Szerintem ne erőltesd a dolgot, ha nem, hát nem. Változnak az emberek, tanuéságos eset volt csak elég sokáig tartott. Sajnos van ilyen az életben.
nagypapám mindig mondogatta nekem gyerekkoromban, h nagyon szoros barátságnak nagyon szaros a vége. ti sajnos így jártatok.
kihasználtak titeket szellemileg, de semmit nem kaptatok viszonzásul. most levonhatjátok a tanulságot.
ha valaki nagyon rám akaszkodik, az nekem mindig gyanús. nem is nagyon vannak nagy barátaim. a páromról tudom, h bízhatok benne, a többieknek pedig sokat kell tennie, hogy bennük se legyenek kétségeim.
visszatérve a nagyszüleimre: egyetlen barátjuk sem volt. úgy tűnt, nem is hiányzik nekik. még a rokonokkal sem voltak szoros viszonyban. senkitől nem vártak el semmit, de ők sem adtak csak úgy szívjóságból. ettől függetlenül nagyon tisztességes, becsületes emberek voltak, az üzleti életben különösen, de mindenkivel megtartották a 3 lépést. én is igyekszem így élni, különösen a mai világban, ahol mindenki azt nézi, h kiből hogyan húzhatna hasznot. nem érdekel ki mit gondol rólam. nem ártok vele senkinek, nem gáncsoskodok, de nem is jótékonykodok ész nélkül. már rájöttem, h nem érdemes.
ha megnézem, inkább azok az emberek sikeresek, akik a saját jövőjükre koncentrálnak, és nem aprózzák el magukat a barátok, rokonok közt, mialatt nekik semmi sem marad.
A szolgáltatásokért kérhettél volna pénzt. Nem önzetlenül segítettél, hisz vártál cserébe valamit.
Egyébként miben kellett volna nektek segíteni? Milyen tragédia történt?
Hahh, ez kimeríti az "ajándék lónak ne nézd a fogát" kategóriát!
Kaptál egy ajándékot, és azon vagy felháborodva, hogy nem arany???
B+, ajándék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!