Milyen kivándorolni? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Mennyivel jobb az élet? És miben? Hova vándoroltatok ki? Nekem apám mondta azt, hogy 1-2 év múlva kimegyünk Kanadába én nem vagyok oda a dologért.2012. dec. 26. 00:16
1/2 anonim válasza:
2éve jöttem el,első 2 hónap volt a legszarabb,folyton bőgtem,h inkább hazamegyek a francba.borzasztó honvágyam volt.aztán szép lassan lettek barátaim,azóta már nem vágyom vissza.idén karácsonykor haza se mentem.de kb az egész családom szétszórva él mindenféle országban/kontinensen,úgyhogy meglátogatni már nem sok ember van,akit megtudok.
ha valaki be tud illeszkedni egy új országban,mindenképp jobb lesz hosszútávon.
de van,aki nem tud,vagy nem is akar.az borzasztó lehet.
jobb a nyugodtság,a kiszámíthatóság,politika mentes hétköznapok.
L
É-Európa
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van. De azt utálom, hogy pl: hír24.hu(.com)-on mondják mi magyarok ilyenek/olyanok vagyunk aztán jön rá a sok like. De egy felelőségteljes döntést hozni, hogy ez vagy az a párt az már nem megy.
2012. dec. 26. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!