Németországba vagy az USA-ba éri meg jobban kivándorolni?
az USA-ba nem tudsz véglegesen kivándorolni, mert az nem lehetséges, oda kimenni is csak vízummal tudsz és azt hogy kint élj csak akkor engedik meg ha mondjuk tanulási ösztöndíjra mész ki és megkapod de ezek különleges esetek
kint nem maradhatsz örökre én úgy tudom
én ezt halottam hogy nem lehet
mondjuk engem érdekelne hogy te hogy lettél amerikai
állampolgár mert én is gondolkozom a kiköltözésen
amúgy nem kell egyből lekezelő dolgot írni az is elég ha kijavítasz
Lehet, zöldkártya, amerikai házastárs (vagy rokon), esetleg magas képzettség kell hozzá.
De különben ég és föld a két ország, meg azon belül a régiók is, szóval furcsa, hogy pont őket hasonlítod össze.
Az attól függ. Ha atomtudós vagy irány az USA és egy életre letudtad a gondjaidat. Ha meg nem vagy túl képzett akkor nem éri meg oda menni, mert nehéz a társadalom alján boldogulni. Németországban sem fogsz álommelót kapni, de jobban megbecsülnek, élhetőbb a környezet.
A kiadásokat szerintem nem lehet összehasonlítani, annyira nagy mindkét ország, általánosságban a vidék vs. nagyváros különbségek élnek, de régiónként (mindkét ország szövetségi köztársaság, a régiók saját törvényeket is hozhatnak) eltérhet sokminden. Bajorország nem olyan mint Hamburg és Connecticut sem olyan mint Florida. Az USA-ban nagyobbak a különbségek, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!