Mit jelent az alábbi testbeszéd? Férfi a nő fele fordulva fogja az ajtófélfát a másik kezét pedig csípőre tesz és mosolyog
Elégedettség, "én megmondtam" "nekem volt igazam", büszkeséggel teli érzés, valamiben legyőzte a nőt, vagy a nőnek volt igaza, és ezért a férfi büszke.
Perverziót is jelenthet, közeledő etyepetyét.
Szia!
"Atyaisten de részeg vagyok,magamba vagy az ajtófélfába kapaszkodjak!"
Hát éppenséggel attól is függ kié az az ajtófélfa. A csípőre tett kéz általában egy tér növelő, önbizalom jelző gesztus. Attól is függ, hogyan teszi a kezét csípőre. Előle állnak az újai mintegy kihangsúlyozva a nemi szervét, vagy inkább hátra felé. Ugyanakkor a csípőre tett kéz lehet agresszív gesztus is, például ha egy férfi a másik jelenlétében csinálja. Ha esetleg ott volt egy másik pasas is, könnyen lehet, hogy a mosoly a nőnek szólt, de a többi gesztus a férfinak. -Annyi minden lehet- Ez csak egy képkocka egy filmből.
A kézzel valamire való támaszkodás, valamilyen tárgy megfogása megérintése általában birtok jelző gesztus.
Ha ez az ajtó félfa az övé,akkor jelezheti ezzel azt, hogy ez az ő lakása. Ha nem az övé, hanem a nő lakása, vagy valamilyen más hely, akkor jelentheti azt, hogy még nem akar távozni. Vagy ha nőnél van, az egész jelentheti azt, hogy úgy érzi az a nő már az övé, hozzá tartozik.
A mosoly pedig az adott szituációtól függ.
Ilyenkor mindig azt kell nézni, mi történt előtte, mi történik most és utána mi történik. Mi az adott folyamat.
Mit művel közben a többi testrész? Merre áll a lábfeje, összekulcsolta-e közben a lábát.
Vagy ha például úgy teszi csípőre a kezét, hogy hátul az öklével támasztja meg azt, az kifejezetten egy tulajdonosi, büszke birtokló póz. -Ami nincs benne egyetlen szakirányú könyvben sem.
Azaz ez még nem testbeszéd csak egy szavacska aminek több jelentése van. Az Adott "szöveg-gesztus környezettől" függ mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!