Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen könyveket szoktatok...

Milyen könyveket szoktatok olvasni?

Figyelt kérdés
MOstanában több időm van olvasni, és kiváncsi vagyok, mit ajánlotok, mit érdemes elkezdenem. Mindenfélét olvasok, kivéve az igénytelen mai tucatkönyveket.

2012. dec. 22. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Sokfélét. Pl. Jack McDevitt könyveit.

Ezek ilyen sci-fi-krimi-kalandregényszerű írások.

2012. dec. 22. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Általában régebbi magyar írók könyveit, illetve a romantika korszak angol és francia könyveit szeretném felfedezni. Jelenleg a David Copperfieldet és Merle-től a Francia históriát olvasom.
2012. dec. 22. 16:23
 3/8 A kérdező kommentje:

ez a Jack McDevitt érdekesen hangzik. :)

A copperfield Dávidot már olvastam, és Merlétől is elég sok mindent, tudsz még hasonlóakat ajánlani?

2012. dec. 22. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Julius Evola, Guénon... Én éppen most tőlük olvasok. :)
2012. dec. 22. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Angol és francia romantika címszó alatt keress regényeket, ezek nagyon jók.
2012. dec. 22. 16:43
 6/8 loupsolitaire ***** válasza:
Tolkien írásai, George R. R. Martin sorozata, indiános regények, Hamvas Béla, René Guénon, Bhagavad Gita, Ramajana, buddhista témájú könyvek, Lőrincz L. László, Rejtő. Ezek az elmúlt évem olvasmányai. :)
2012. dec. 22. 17:45
 7/8 anonim válasza:
Én az Éhezők viadala sorozatot és a Jacqueline Wilson könyveket ajánlom.
2012. dec. 24. 12:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :)
2013. jan. 10. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!