Tetoválás, fülkilövés, smink. Hogyan győzhetném meg a szüleimet?
Sziasztok!
13 éves lány vagyok. Még mielőtt bárki is azt gondolná, tetkót most még nem csináltatnék!
Fülkilövés:
Szeretném kilövetni az egyik fülemet, de már mind a kettőben van egy-egy lyuk, arany fülbevalót hordok. Anyunak már mondtam, de csak egy "jó" volt a válasz. Apunak említeni sem merem, nem egy nyugodt lélek, ismerem:D
Smink:
Szerintetek elkezdhetnék sminkelni? Nem sokra gondoltam csak régen ki szeretném próbálni a szemceruzát, szempillaspirált, de félek hogy mit szólnának főként a szüleim, mert eddig sosem csináltam.
A családom eléggé ellenzi ezeket (bár a tesómnak (fiú) van fülbevalója), és félek, hogy nagyon leszidnának vagy nem engednék. A tetkókról már hallottam visszajelzéseket tőlük, hogy értelmetlen, fúj, milyen csúnya, azta de ronda, meg egyebek. Nekem kifejezetten tetszenek és ha ők nem engedik, 18 éves koromban tuti hogy csináltatok egyet.
Kérlek, ne írjátok, hogy ezt kinövöm.. Érzem, nem fogom. Régóta (nem, nem tegnaptól) tudom, hogy tetkót fogok varratni. :)
A sminket elhagynám éppen, de a fülkilövésre hogyan vehetném rá őket?
Köszönöm előre is!
Kellemes ünnepeket! :)
kedves utolsó
igen el tudok képzelni egy kivarrt embert vezetőként. ugyanis ő is ugyanolyan ember mint a többiek, csak annyi különbséggel, hogy az érzéseit és számára nagyon fontos dolgokat örökített meg a testén. a fülkilövésről pedig annyit, hogy ne beszéljünk félre, semmi probléma nincs belőle... hiszen 2 hónapos nem voltam, megvolt az első két lyuk ;) és ezt a szüleim döntötték el, hamarosan pedig saját elhatározásomból a 3. jön.
arról pedig, hogy meghatározza az életemet, csak annyit mondanék, hogy szeretek ilyen határozottan élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!