Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Atomtámadáskor vagy más...

Atomtámadáskor vagy más hatalmas katasztrófa esetén hová tuszkolják be Budapest lakóit? Merre fogják irányítani a lakosságot? Vagy mindenki magáért felelős és nincs hová bújni?

Figyelt kérdés
Persze a keményebbek mellel leveszik az atomot, de jó lenne tudni...

2012. dec. 17. 22:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ilyet soha ne mondj annak aki feláldozná magát bárkiért nehéz helyzetben, oks? Köcce. Csak azért mert Budapestet kérdeztem...már leszólt...anyám borogass.
2012. dec. 18. 12:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy, aki bunkert akart építeni, meg vegyi-biológiai menekülőruhákat, maszkokat nézett? Mitől félsz ennyire? :)

Amúgy a pestiek sincsenek kint a sz@rból, megnézném, ahogy atomtámadásnál valaki bebuszozik a külső kerületekből a metróhoz. :) Meg aztán, ki tudja, lehet, hogy nem is szabad. Mi lehet odalent? Se közmű, se orvos, se rendes kaja, és még ha fel is lehetne jönni három nap múlva, mi várna ránk? A nagy, mérgező semmi. Az erősebbek úgyis letépnék rólad a gázmaszkod, elvennék a kajádat, vízedet, gyógyszeredet. A vegyi-, biológiai- és atomfegyveret arra találták ki, hogy pusztítson, nem lehet átverni őket némi gázmaszkkal, meg pincében bújkálással. Te mit választanál? Atomokra szakadsz a nullpontban, minden kín nélkül, vagy kapsz fél év biztos túlélést kihulló hajjal és foggal, véres hányással, széklettel, szétnyíló, rojtosra égett bőrrel (ez még túlélhető sugárfertőzés, de orvos kell hozzá), hontalanul, elveszítve mindenkit, barlangban éhezve, nyomorogva, mindenfajta kilátás nélkül. Ugye, hogy az a tökösebb, aki szív egy cigit, bont egy sört, és belenéz a villanásba!? :)

2012. dec. 18. 12:49
 13/24 A kérdező kommentje:
Ha egy kérdezőre gondolsz aki a válaszod elején az nem én leszek. Én inkább kihúzok még fél évet, nem dobnám el ilyen könnyen az életemet, á, távolról sem. Nem félek én semmitől. Csak az ércsipesztől :D Na attól kiráz a hideg.
2012. dec. 18. 12:58
 14/24 A kérdező kommentje:
Napi 600 fekvővel erősnek számítok? :DD
2012. dec. 18. 12:59
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Erős akkor leszel, amikor előrehaladott leukémiával képes leszel eltemetni a szeretteidet.

Mit várnál attól a fél évtől? Mindenki fél a haláltól, de van, amikor az a jó választás.

Egyébként én is menekülnék, persze, de csak félelemből, és végig tudnám, hogy rossz döntés.

2012. dec. 18. 13:18
 16/24 A kérdező kommentje:
Igazad van, igazad, mindkét álláspontot megértem.
2012. dec. 18. 13:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Attól a fél évtől azt várom hogy bebizonyítsam, én addig küzdöttem amíg volt vérem...férfi úgy hal meg. Fura, valahol azt is tökösnek tartom aki vigyorog azon hogy pár másodperc múlva semmi nem marad belőle. Hmm...
2012. dec. 18. 13:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi a férfiasabb? Beismerni a vereséget, és fejet hajtani a biztos halál előtt, vagy rovarként bújkálni a romok alatt, lassan, kínok közt elpusztulni? Ha van esély a túlélésre, akkor a második, de egy atomcsapás nem erről szól. :)
2012. dec. 18. 13:35
 19/24 A kérdező kommentje:
Férfias ha mellel leveszed az atombombát és vissza a feladónak.
2012. dec. 18. 13:41
 20/24 anonim válasza:
Ez a kérdés összefügg Dec.21-el ?:P
2012. dec. 18. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!