Mit szóltok a Gárda új akciójához, a csendőrséghez?
Figyelt kérdés
Az elöbb leírt linken bőven le vannak írva a mai történések.Ez egyre komolyabb.Itt elöbb utóbb belső háború lesz ha így haladunk.Előre látom.
2009. aug. 22. 22:59
21/22 Zenon válasza:
Én úgy gondolom,hogy a Jobbikra fogok szavazni,mert egy esélyt megérdemelnek azok után,amit az mszp-szdsz-fidesz művelt ezzel az országgal.Ugyanakkor,félek,hogy ők is megalkudnak majd a háttérben,és csövörből vödörbe kerülünk.
Szerintem amíg ilyen széthúzás és politikai megosztottság lesz,addig nincs remény a változásra.Nem a politika,hanem a magyar nép húzhatná ki magát a gödörből.De erre nem látok esélyt.
22/22 anonim válasza:
Szerintem kicsit olyan mint a II. világháborúban a Gestapo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!