Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Gárda új akciójá...

Mit szóltok a Gárda új akciójához, a csendőrséghez?

Figyelt kérdés

[link]

Az elöbb leírt linken bőven le vannak írva a mai történések.Ez egyre komolyabb.Itt elöbb utóbb belső háború lesz ha így haladunk.Előre látom.

2009. aug. 22. 22:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

előzőnek:

te is oltást kaptál a józan ész ellen...

2009. aug. 23. 00:58
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

...és aki nem Jobbikos az se magyar! Tehát Magyarország 85%-a nem magyar, és el kell innen húzni!

Tegnap utaztam egy tömött buszon, és rájöttem, hogy csak 5 magyar volt az utasok között!

2009. aug. 23. 01:03
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem Magyarország leírta magát az Eu és a szomszéd országok szemébe.Senki se vesz komolyan minket és magyar gyülölet igenis van."Különös" ,hogy az amerikai újságok ,azt írják rólunk ,hogy fasiszták és raszisták vagyunk a cigány gyilkosságok miatt ,de természetesen egyetlen egy szó sem esik azokról az emberekről ,akik a "nem létező cigánybűnözés" áldozatai lettek.Unokatestvérem 40éves szomszédját 3db 14éves roma srác szúrta le ,mert nem adott nekik cigit.Nem vagyok raszista ,nem ítélkezek ,minden tipusú emberből van jó és rossz ,de rendet kell rakni az országba!!Én egyet értek a Jobbik politikájával nagyjából ,bár vannak irreális elkézeléseik.A csendőrség nem irreális és mondhatni szükséges.Belefáradtam abba ,hogy este félve menyjek az utcán nehogy elkapjon valaki és helyben hagyjon.

20/L

2009. aug. 23. 01:25
 14/22 anonim ***** válasza:
36%

"...Unokatestvérem 40éves szomszédját 3db 14éves roma srác szúrta le ,mert nem adott nekik cigit..."

ne haragudj, de ezt egyszerűen nem hiszem el.

ha igaz, amit írsz akkor ennek az eseménynek szerepelni kell a hírekben.

ha nem akarsz hazugságban maradni, akkor lécci adj egy linket, ahol szólnak erről a gyilkosságról. (megelégszem a helyi lap híradásával is...)

2009. aug. 23. 01:51
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

"ne haragudj, de ezt egyszerűen nem hiszem el."

Akkor legyél szíves Budáról lefáradni Borsod vagy szabolcs Megyébe,ez az mikor a cigányt csak tv-ből ismerő ember vitatkozik azokkal akiknek a környezetükben élnek a cigányok.

2009. aug. 23. 02:38
 16/22 anonim ***** válasza:
57%

- nem budán (sőt, nem is pesten) élek

- lakóhelyemen igencsak jelentős a cigánysűrűség

- érdekes, de nekem még soha, semmilyen konfliktusom nem volt velük

- nem válaszoltál arra hogy az ominozus "gyilkosság" hol, és mikor történt...(ha te voltál az, aki ezt a hazugságot -mert a bizonyításig annak kell kezelnem- beírta)

2009. aug. 23. 03:00
 17/22 anonim válasza:
81%

[link] NO COMMENT

[link]

Megöltek egy embert egy rohad 10000 Ft-os mobilért! Hirtelen nem találtam másik cikket, az elkövető ifjú később bevallotta tettét, még csak nem is börtönben van, hanem háziőrizetben. Megjegyzem roma származású az illető...

Még sorolhatnám milyen támadások érnek minket a romáktól, de sajnos nem végeznék vele egyhamar... Persze nagyobb a viszhangja, ha magyar bántalmaz romát, mert akkor egyből rasszizmus a vád. De kérdem én fordítva nem igaz?

Mindannyian emberek vagyunk bőrszíntől függetlenül, és minden ember viselkdjen ember és nem állat módján! Jó lenne, ha inkább segítenének egymáson ahelyett, hogy bántalmazzák egymást!

Véget kell vetni a gyilkosságoknak és az egymás bántalmazásának!!! Ez mindkét oldalra vonatkozik!!! Legyen már békesség!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. aug. 23. 07:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Ameddig a cigányok ittvannak soha nem lesz békesség.A rendszer váltás óta megszokták,hogy nem kell melózni,a semmiért is kapnak segélyt.Tudják,hogy lopkodhatnak,ölhetnek,mert nem lép fel ellenük senki sem.Ha mégis vmit tesznek a cigánnyal,akkor egyből ez a válaszuk általában: "Persze,mert cigány vagyok" (Pl meghúznak egyet suliban vizsgán,akkor is ezt mondják).
2009. aug. 23. 09:05
 19/22 anonim ***** válasza:
45%

Végre egy olyan ébredező hatalom, ami nem ijed meg a saját árnyékától és nem lehet elcsalogatni a feladatától egy kis alamizsnával...Magyarország nélkülük pusztulásra van itélve! Aki ezt nem veszi észre, vagy nagyon vak, vagy szellemi fogyatékos, vagy éppcsak azok között van, akiknek a mostani helyzet is csak a hasznot hozza.

Mellesleg amin fennakadtam: miért kellett volna kertelni és homályosítani a cigány-zsidó kérdést? Tisztelem azt, aki ma nyiltan mer beszélni erről!Manapság már lassan ott tartunk, mint a Harry Potterben a varázslók....nem szabad kimondani egy nevet....innentől kezdve hívjuk tudjukkiknek a cigányokat?

2009. aug. 23. 10:10
 20/22 anonim ***** válasza:
65%

"Aki a magyar garda ellen van, az a magyarok ellen van. Aki a magyarok ellen van, az huzzon innen a francba. Ennyi..."

Tévedés. A Gárda nem képviseli az összes magyart. A Jobbik egyik szervezete. Aki nem ért egyet a Gárdával, vagy a Jobbik nyilatkozataival, az is ugyanúgy magyar. Sőt, aki az MSZP-re szavazott vagy az SZDSZ-re, az is magyar. Sőt, aki homoszexuális az is.

Nem az ilyen emberek döntik el, hogy ki magyar, és ki nem, mint Te!

2009. aug. 23. 11:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!