Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm olyat tett, amit én nem tudok elfogadni, s szinte senki. Sokszor kérdeztem nála rá a dologra, de ő mindig azt mondta, hogy nem igaz. Majd amikor kirobbant a dolog, mert akinek köze volt a dologhoz elmondta mindenkinek, akkor is megkérdeztem, de még mindig tagadta. Ekkor azt a csajt, aki elmondta mindenkinek, leordítottam. Ezek után, később elmondta a barátnőm, hogy igaz volt a dolog. Nagyon meglepődtem, és szinte nem is tudtam reagálni. Nyitott szájjal álltam, és azt hittem csak viccel, de nem. Nem tudom feldolgozni, hogy tehetett ilyen dolgot, és már nem tudom, hogy jobb e, hogy tudom. Az a legrosszabb, hogy ő fel sem vállalja amit tett, és azt mondta, hogy ő ezt nem akarja megbeszélni velem, mert ő ezt már el is akarja felejteni. Nem tudom, hogy mennyit jelent a kapcsolatunk, ha egy ilyen dolgot meg sem tudunk beszélni. Szerintetek mit tegyek? (Csak értelmes válaszokat várok, mert tényleg fontos lenne a véleményetek) 17/L

2012. dec. 16. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így nagyon ködösen van leírva, szóval nem igazán lehet tanácsot adni. De ha barátnődnek tartod és megbízol benne, akkor semmit. Ha meg már nem bízol meg benne, akkor ne foglalkozz vele.
2012. dec. 16. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tudom írni, hogy lehet, hogy neki is nagy trauma volt, amit elkövetett. Nem tud egyenlőre szembe nézni a tettével. Később talán igen. Mindenki követ el hülyeséget, amit szeretne elfelejteni, nem tud még róla beszélni. Talán most arra lenne szüksége, hogy mellette állj és ne nyaggasd.

Lehet, hogy sose heveri ki. Aki meg elmondta mindenkinek, az egy szemét alak

2012. dec. 16. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is a barátnöd nagyon szégyenli magát, és megbánta a dolgot. Kétszeresen is szörnyen érezheti magát, mert elöször is megcsinálta azt a dolgot amit nem írtál le konkrétan, hogy mi, de valami durva lehet... másodszor pedig azért mert hazudott Neked és mindenkinek, és a végén lehullt a lepel.

Szerintem lehet, hogy tanult belöle.

De most komolyan, mit csinált? Megírhatnád privátban, én kíváncsi vagyok és szerintem a többiek is.

2012. dec. 16. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:

No lássuk:

-először valami elfogadhatatlan dolgot csinált

-másodszor a szemedbe nézve hazudott, letagadta

-harmadszor újra hazudott, majd ezek után végignézte, amint te hülyét csinálsz magadból mások előtt

Szerinted ez a barátság, ez egy barátnő? Ilyen ember társaságára vágysz?

2012. dec. 16. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és küldjetek még nyugodtan. Nagyon gondolkozok rajta, hogy mit tegyek, mert mindenki mást gondol, van aki már szóba sem állna vele, van aki azt mondja, hogy támogatnom kéne. Úgy gondolom, hogy jóban leszek vele, de nem tudom, hogy működni fog-e a "legjobb" barátság köztünk ezek után.
2012. dec. 16. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!