Most mit tegyek?
Erre csak azt tudom írni, hogy lehet, hogy neki is nagy trauma volt, amit elkövetett. Nem tud egyenlőre szembe nézni a tettével. Később talán igen. Mindenki követ el hülyeséget, amit szeretne elfelejteni, nem tud még róla beszélni. Talán most arra lenne szüksége, hogy mellette állj és ne nyaggasd.
Lehet, hogy sose heveri ki. Aki meg elmondta mindenkinek, az egy szemét alak
Szerintem is a barátnöd nagyon szégyenli magát, és megbánta a dolgot. Kétszeresen is szörnyen érezheti magát, mert elöször is megcsinálta azt a dolgot amit nem írtál le konkrétan, hogy mi, de valami durva lehet... másodszor pedig azért mert hazudott Neked és mindenkinek, és a végén lehullt a lepel.
Szerintem lehet, hogy tanult belöle.
De most komolyan, mit csinált? Megírhatnád privátban, én kíváncsi vagyok és szerintem a többiek is.
No lássuk:
-először valami elfogadhatatlan dolgot csinált
-másodszor a szemedbe nézve hazudott, letagadta
-harmadszor újra hazudott, majd ezek után végignézte, amint te hülyét csinálsz magadból mások előtt
Szerinted ez a barátság, ez egy barátnő? Ilyen ember társaságára vágysz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!