Nagy bajban vagyok, nem akarom cserben hagyni a fiú barátomat, mit tegyek?
Még pár hete elhatároztuk egy fiú barátommal h elutazunk ahova már rég óta terveztük, viszont nekem közbejött vmi és emiatt a szüleim nem engednek el. Viszont már lefoglaltuk a szállást is és ha nem megyünk elveszítjük a pénzt ugyanis nem lehet lemondani. Ő viszont azt mondta h egyedül nem megy el semmiképp de nem tud mást rajtam kívül mert szinte csak fiú haverjai vannak. Viszont erre spóroltunk rég óta, nem tudjuk mikor jönne össze legközelebb..
Mit javasoltok, keressek neki vkit vagy próbáljam meg eladni a részem v mindkettőnkét vkinek? (felesbe fizettük) Bár én már ingyen is odadnám csak találnék vkit mert sürget az idő és úgy legalább ő elmehetne még ha nem is velem.. :/
Hát szerintem ő veled akart elmenni. Nem hinném hogy csak úgy bárkivel elmenne aki lány.
Amúgy hova mentetek volna? mert ha olyan hely lehet hogy tudok segíteni az utazás megvásárlásában
Köszi a válaszokat.
Északi tengerhez, jó tudom nem vagyunk normálisak h ilyenkor oda megyünk :D de ez érdekelt minket h milyen télen ott :)
Hát gondolom velem akart menni elsősorba de nem azért h összejöjjünk, mi csak barátok vagyunk. Ha találnék neki egy stílusban hozzá illő lányt akivel nem totál ellentétei egymásnak szerintem vele is szivesen elutazna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!