Ki tudna segíteni? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Aug.23-án egy éjszakára keresek egy szerény szállást Zuglóban. Egy cég biztosította a szállásomat erre az időpontra, de elfelejtették közölni, hol foglaltak részemre szobát. Emailben, telefonon két napja elérhetetlenek a munkaszüneti napok miatt. A hétfő reggeli megjelenés miatt mindenképpen Budapesten kell aludnom. Kettőszázötven kilométerről nem érek fel a szükséges időpontra.2009. aug. 22. 12:25
21/25 anonim válasza:
csak azért hozzá tenném ha az a szállás a 8adik esetleg 7.ik kerületbe van akkor már linkeljé egy két képet miközbe kufircol a "jóhiszemű"ember xD
22/25 A kérdező kommentje:
17.30-as! Te oda szoktál járni??? Mármint kufircolni.
2009. aug. 22. 17:57
23/25 anonim válasza:
Azért a 9.-ik ker. se piskóta...meg lehetne még egy két kerület részeiről beszélni. Életbiztosításod van? egy éjszaka fapados hotel még mindig szerintem jobb mint akárkihez bemenni. Még Zuglóban is tudok kettőt kapásból az Erzsébet királyné utján vagy a Thököly úton...nem hinném,hogy belerokkannál. Azért sok sikert...de lehet nem te mész a TV-felvételre hanem a riporter fog felkeresni...
24/25 anonim válasza:
Szia! Őszintén remélem , hogy annál az idegennél ahol szállást kaptál nem fog semmi bajod esni, elég nagy bátorság vagy inkább naívság kell ehhez. Én mégha anyagilg nem engedhetném meg magamnak akkor is keresnék valami kollégiumot egypár ezer ft-ért , mint, hogy kiszolgáltatottként egy idegennél töltsem az éjszakát. Azért kíváncsi vagyok mi lett a vége, minden rendben ment e?
17:07-es
25/25 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: 08-22 17:21
rosszat kívánsz és jót vársz el??? ez meg milyen hozzáállás? gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!