Ki tudna segíteni? SÜRGŐS!
Nem túl valószínű, hogy bárki is befogadna egy totál ismeretlent. Szinte 100%, hogy nem. Valahogy el kéne érni a céget, bár nekem eléggé bűzlik az egész, egyrészt ilyen elég valószínűtlen, hogy nem mondják meg hova is kell menned, és persze snekit nem tudsz felhívni akit kellene.
De ha minden mégis igaz, akkor javaslom keress valami ksi szállodát vagy motelt pesten, tuti van valahol hely. ahogy néztem a npligetnél van egy hotel, ez viszonylag normálisabb áron van:
MIKORRA kéne?én zuglói vagyok körbe érdeklődők neked valamit.felajánlanám azt ,hogy itt aludj de mivel fateromé a lakás ő nem szereti az idegeneket
18/f
Én biztos nem fogadnálak be, pont azért mert nem ismerlek. Az, hogy azt mondod, hogy megbízható vagy, az nem garancia arra, hogy amíg itt alszol addíg csendben nem nyitod ki az ajtót és engeded be a haverjaidat akik kirámolnak mindent, stb.
Ha bárki is befogad így ismeretlenben az nagyon felelőtlen ember.
Tanácsot nem fogadsz el látom, csak szállást. Adtam linket szálláshoz nem? Keresni meg te is tudnál neten. 5-10k Huf körül tutira találnál egy szállást magadnak egy éjszakára pesten valahol.
De igazából nem értem teljesen, ha hétfőn kell megjelenned és nincs szállás, akkor miért nem tudsz hétfő reggel utazni? 250km -az egy debrecen mondjuk. Én régen sokszor utaztam debrecenbe vonattal a legelső vonattal hajnalban. Már 7-8körül lent voltam.
"Minden rosszat lehet feltételezni róla. Tényleg szomorú."
egyet értek, ez valóban szomorú. Sajnos ilyen világban élünk. Nem tudom te melyik országból vagy világról jöttél, de nagyon el vagy tévedve.
Már nem abban a világban élünk ahol behívhatsz az utcáról egy embert egy pohár borra teára, stb. sajnos nem.
Nem kell sajnálnod, ezért nem lesz szr életem mert em bízok meg feltétel nélkül egy totálisan ismeretlenben. Ha odamennék hozzád az utcán és pénzt kérnék tőled, és mondom, hogy majd visszaadom egy pár nap múlva, akkor adnál? Tudod ez anívság kérdése inkább..
Én nem sértegetni akarlak, hanem megértetni veled, hogy nem lesz ez egy egyszerű menet. Még az is elképzelhetp, hogy valaki befogad és épp az ellenkezője lesz amit mondtam, nem te ártassz neki, hanem ő neked, pl megtámad megerőszakol kirabol, stb. ennyire te sem bízhatsz meg az ismeretlenekben, de tényleg.
Nem értelek milyen helyen nevelkedtél te ahol ezt megtehetted? Mert megyek és odaköltözök vazze.
Off:
Azt megkérdezhetem, hogy melyik városból kell felutaznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!