Ki tudna segíteni? SÜRGŐS!
Soha nem fogsz találni így szállást. Mindenben igaza van az előttem szólónak,nem is értem hová tetted az eszed mikor feltetted ezt a kérdést. Mindenesetre sok sikert a TV2 szerepléshez. Csak azt tudom zuglóba...
Megnézzük hétfőn a mokkába,aki kialvadtlan sápadt az vagy te. :)
Magyarországon vagyunk nem a bahamákon.
Vagy nagyon álomvilágban élsz, vagy annyira nem fontos neked ez a TV-s bigyó, mert ha fontos lenne akkor nem itt p.csörésznél ezzel. főleg ha fizetnél is, akkor nem igazán értem miért nem jó a megbízható hotel.
Inkább tetted volna fel a kérdést úgy, hogy ezt a kanapé turizmust akarod kiprbóálni.
Persze lehet minket lecseszni, hogy fujj milyen szemetek vagyunk, dehát ettől te nem leszel előrébb.
A Nyugati pályaudvar aluljáróját tudom ajánlani, vagy vannak Bp-en parkok kényelmes padokkal.
Bp-en nincs olyan ember aki a saját lakásába befogadna egy totál idegent, vagy ha igen akkor az csak azért hogy kifoszthassa, megerőszakolja stb. Maximum kis faluba ahol mindenki ismer mindenkit, és ha egyet síkítok már a fél falu a segítségemre jön. Vagy egyetemistáknál a koleszba a barátom barátjának az ismerősének a barátját igen, de egy vadidegen öregasszonyt??? Aki ki tudja lehet egy sorozatgyilkos???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!