Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki tudna segíteni? SÜRGŐS!

Ki tudna segíteni? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Aug.23-án egy éjszakára keresek egy szerény szállást Zuglóban. Egy cég biztosította a szállásomat erre az időpontra, de elfelejtették közölni, hol foglaltak részemre szobát. Emailben, telefonon két napja elérhetetlenek a munkaszüneti napok miatt. A hétfő reggeli megjelenés miatt mindenképpen Budapesten kell aludnom. Kettőszázötven kilométerről nem érek fel a szükséges időpontra.
2009. aug. 22. 12:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Arra amúgy nem válaszoltál, hogy miért nem felel meg a hotel.
2009. aug. 22. 14:24
 12/25 A kérdező kommentje:
Aki nem tud segíten arra kérem, ne szaporítsa a szót. Ötleteim nekem is vannak, csak szálláshelyem nincs. Egyébként nem írom meg, honnan kell felutaznom. Nem tartozik a témához. Az írjon, aki megbízik bennem és segíteni szeretne. Más ne, ha kérhetném!
2009. aug. 22. 14:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor sok sikert! azárt írd meg mi lett a vége. kiváncsi vagyok.
2009. aug. 22. 15:03
 14/25 anonim válasza:
70%

Soha nem fogsz találni így szállást. Mindenben igaza van az előttem szólónak,nem is értem hová tetted az eszed mikor feltetted ezt a kérdést. Mindenesetre sok sikert a TV2 szerepléshez. Csak azt tudom zuglóba...

Megnézzük hétfőn a mokkába,aki kialvadtlan sápadt az vagy te. :)

2009. aug. 22. 15:29
 15/25 A kérdező kommentje:
Fizettem is volna a szállásért. Akkor ti a kanapéturizmust is elutasítjátok, ugye? Pedig el lehet így utazni a Bahamákra is. Nem esznek meg, nem rabolnak ki és nem is erőszakolnak meg. Akik igénybe veszik, soha nem látták egymást, mégis megbíznak egymásban. Igen! Ilyen az élet, Babolcsai néni!
2009. aug. 22. 15:49
 16/25 A kérdező kommentje:
14.15! Hogy te milyen kis gonosz vagy!
2009. aug. 22. 15:50
 17/25 anonim ***** válasza:
67%

Magyarországon vagyunk nem a bahamákon.

Vagy nagyon álomvilágban élsz, vagy annyira nem fontos neked ez a TV-s bigyó, mert ha fontos lenne akkor nem itt p.csörésznél ezzel. főleg ha fizetnél is, akkor nem igazán értem miért nem jó a megbízható hotel.

Inkább tetted volna fel a kérdést úgy, hogy ezt a kanapé turizmust akarod kiprbóálni.

Persze lehet minket lecseszni, hogy fujj milyen szemetek vagyunk, dehát ettől te nem leszel előrébb.

2009. aug. 22. 16:18
 18/25 A kérdező kommentje:
De igen, előrébb vagyok. Már van is szállásom és nem szálloda áron. Csak mert a szállodát /egyelőre/ nem tudom megfizetni.
2009. aug. 22. 16:22
 19/25 anonim válasza:
67%

A Nyugati pályaudvar aluljáróját tudom ajánlani, vagy vannak Bp-en parkok kényelmes padokkal.

Bp-en nincs olyan ember aki a saját lakásába befogadna egy totál idegent, vagy ha igen akkor az csak azért hogy kifoszthassa, megerőszakolja stb. Maximum kis faluba ahol mindenki ismer mindenkit, és ha egyet síkítok már a fél falu a segítségemre jön. Vagy egyetemistáknál a koleszba a barátom barátjának az ismerősének a barátját igen, de egy vadidegen öregasszonyt??? Aki ki tudja lehet egy sorozatgyilkos???

2009. aug. 22. 17:07
 20/25 A kérdező kommentje:
17.07. Remélem egyszer még ráfázol a túlzott óvatosságodra és a rosszhiszeműségedre. Ki mondta, hogy öregasszony vagyok. Válaszom: öreg a nénikéd! A padokat, aluljárókat, bokrokat próbáld ki te, hátha neked bejön. Újra megismétlem: van már szállásom egy /másik/ közösségi oldal révén. Sajnos ez az oldal nem éppen a közösségi érzelmekről tanúskodik.
2009. aug. 22. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!