Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet bármit kezdeni egy...

Lehet bármit kezdeni egy olyan emberrel, akire nagyon hatnak a haverok?

Figyelt kérdés

Adott egy ember. Befolyásolható, ez elég rossz, na meg hiába akarnak engem belevinni valamibe, csak akkor lehet róla szó, ha én is benne vagyok ezt tudom.

Alapjáraton, ha nem próbálják befolyásolni, minden oké vele.

De különösen egy haverja olyan, hogy szerintem pár barátja és a családja szerint is rossz hatással van rá.

Mindig együtt vannak, csak aztán találkozik a párjával is, mindig attól függ, hogy épp a haverral találkozik-e, vagy hogy ő akar-e vele valamit csinálni, mert hát tipikus pasicsalogató programokat szervez a srác neki elmennek bulizni, csajozni, inni elég gyakran! És ha ezek után van ideje akkor szóba jöhet a csaja, többi barát vagyis a haver áll az első helyen, nagyon durván szoros a kötődés, néha úgy érzem jobban kötődk ehhez a haverhoz mint a párjához akit viszont ismerek, hisz egy a társaságunk és tudom, hogy lelkét kiteszi a fiúnak és mégis ez megy.. pedig nem is homoszexuálisak vagy biszexuálisak, a havernak igaz nincs senkije, de folyton arról magyaráz hogy melyik csajt hogy kéne megdugni aztán dobni a fenébe, vagyis nem is gondol bele abba hogy rendes kapcsolata legyen. És tudom örök téma náluk ez, a haverja biztatja emberünket, hogy ne ragadjon le egynél és ha szóba kerül egy adott csaj, akkor az megy hogy azt is dugd meg jól, "ürítsél, arra megteszi" meg hogy utána dobd a fenébe max arra jó lesz hogy néha dugjatok, holott ő is ismerni a párját a srácnak és tényleg ebben a hitében erősíti hogy az a normális ha minél több nőt megdug és az a baj hogy erre sok csajt lehet találni, így meg az egoja is nő a srácnak. Mindezek mellett ott a barátnő, aki mit sem sejt ezekről a dolgokról, azt hiszi, hogy a párja csak vele van együtt és elhiszi hogy azok a sörözések és bulik csakis kizárólag piálós kanbulik, semmi egyéb, mert a párja ezt mondja neki. Sajnálom nagyon hisz van egy közös baráti körünk és nyilván azzal se árulok el titkot, hogy én is nőből vagyok és ezt az egész szemét dolgot feldolgoznia nagyon nehéz lenne, de nem tudom mit kellene tennem, szólni vagy a pasi fejével beszélni, de úgy gondolom ez nem célravezető, kétlem hogy egy ilyen szimpla haverra mint én vagyok hallgatna. Az a baj hogy a haverja megjelenése előtt normális volt most meg teljesen megváltozott.

Van valami ötletetek?

2012. dec. 13. 18:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagy jobb kimaradni az egészből?
2012. dec. 13. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha téged is zavar, azért beszéld meg vele. Még ha "szimpla haver" vagy is, és nem is hallgat rád, azért érzékelje, hogy van akinek nem tetszik amit csinál. Pláne így, hogy alapjáraton nem is lenne ilyen! Szóval szerintem mondd el neki, de ne tanácsot akarj adni csak jelezd. Amúgy lehet h tévedek, az alapán ahogy leírod, ez a gyerek nem egy "nagy kan" (a szó rossz értelmében), hanem egy visszahúzódó ember, akit a "barátja" (mert én nem mondanám annak) úgymond bele akarja vinni az "életbe". Amúgy hány éves?
2012. dec. 13. 18:46
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen, okoskodni főleg nem akarok se tanácsot adni csak szeretném ha észhez térne! Úgy tudom, volt egy gyenge kisérlete a családja valamely tagjának hogy észhez térítse de csak nekik esett.

Vannak barátai akik számítanak rá és tényleg szegény párja is! Abszolút nem visszahúzódó, amolyan társaság középpontja csak ez az életmód amit a haverja favorizál és amibe őt is belevitte még "nagyobbá" teszi, egósabbá. Nem is fiatal pedig, 30 éves.

2012. dec. 13. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Van az élete egyéb területén sikerélménye, kap elismerést? Munkában például? Mit dolgozik?

Ez a viselkedés abszolút arra utal, hogy padlón van az önbecsülése, önértékelése, ezért másoktól várja az elismerést, amit nem kap meg egyébként.

2012. dec. 13. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, ilyen buta emberrel kár próbálkozni, nem lenne semmi eredménye. Én inkább a csajjal tudatnám valami módon, hogy kivel is jár, ha tényleg aranyos kis csaj, nagyon komolyan sérülhet. Tudod, előbb-utóbb úgyis kiderül, még jobban fog fájni neki, hogy mindenki tudott róla, de senki nem szólt.
2012. dec. 13. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Igen, ez is egy szempont, bár én először a fiúval beszélnék (de lehet h csak azért mondom ezt mert magam is az vagyok... :)
2012. dec. 13. 18:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Kétkezi szakmunkás, elégedettek az emberek azzal amit csinál, önbizalma is van de ez a haverja még jobban növeli és még magabiztosabbá teszi azzal hogy ilyen nagy csődört csinál belőle!

Tényleg csak szegény csajt sajnálom, visszahúzódó kedves, látszik rajta hogy ő komolyabbra tervez, szerintem összeroppanna ha megtudná márpedig nőként mondom nem csak lelkileg de testileg se tudnám elképzelni hogy megdug olyan party csajokat a pasi akit nem is ismer aztán ki tudja mit kap el és befekszik a párja mellé, nekem ez olyan gusztustalan, joga van mindenkinek tudni egy ilyen helyzetről és eldönti az illető hogy neki belefér-e szerintem.. de nem biztos hogy egy barátnak kellene ezt a hálátlan feladatot magára vállalnia.. :/

2012. dec. 13. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Én abban sem hiszek, hogy bárkiből elő lehetne hozni olyasmit, ami addig nem volt benne...
2012. dec. 14. 02:37
 9/9 A kérdező kommentje:
hát tulzottan én se, hajlam biztos megvolt benne, de úgy látszik elég ehhez egy személy aki megerősíti, befolyásolja...
2012. dec. 14. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!